DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Podcast

Formula Motocast: Aprilia-győzelem, Marquez-show

Végre tényleg szintet lépett az Aprilia vagy egyszeri fellángolás volt a termasi diadal? Bastianini esélyes lehet-e a vb-címre? Megnyerte-e volna Marquez az Amerikai GP-t? Többek között ezekről beszélgettünk friss adásunkban.

Az amerikai kiruccanás két versenyét veséztük ki a Formula Motocast idei ötödik felvonásában, így természetesen beszéltünk Aleix Espargaro és Enea Bastianini győzelmeiről, Marc Marquez visszatéréséről és parádéjáról, valamint a Suzuki 2020-ra hajazó produkciójáról is, de szóba került a kétnapos lebonyolítás, a Superpole-rendszerű kvalifikáció lehetősége, a szerintünk a várthoz képest kevésbé intenzívnek kinéző pilótakeringő, valamint a Superbike-világbajnokság roppant izgalmas szezont előrevetítő idénynyitója is.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be! A cikk alján pedig a Formula Motocast összes korábbi adását is meghallgathatod!



2022_Formula Motocast_1771x1181_E05

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: