Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 20. hétfő

Bastianini

Ducatira vált a Gresini, megvan a párosuk is

A Német GP előtt végre hivatalosan is bejelentették, hogy az eddig az Aprilia gyári partnereként szereplő istálló 2022-től a bolognaiak motorját fogja használni – két olasz tehetséggel a nyeregben.

részletek

Espargaro: Jobb az Aprilia, mint valaha

A spanyol versenyző szerint a Katari Nagydíjon bebizonyosodott, hogy „nem vicc” volt a teszteken mutatott formájuk. Testvére egyszerre dühös és elégedett első repsolos versenyhétvégéjével.

részletek

Felébredt a MotoGP: a Hondáé a shakedown

Stefan Bradl motorozta a legjobb időt a teszt nulladik napján, Cal Crutchlow bemutatkozott a Yamaha tesztmotorosaként, megtette első köreit a három újonc – Katarban elindult a MotoGP (teszt)idénye!

részletek

„Egy hihetetlen harcos és partner” – Gresinit gyászolja a MotoGP-paddock

A korábbi kétszeres 125 köbcentis világbajnok és legendás csapatvezető kedd délelőtti halála óta özönlenek a közösségi médiában a részvétnyilvánító bejegyzések a riválisoktól és versenyzőktől.

részletek

Az első fecskék: íme, Marini és Bastianini motorja

A MotoGP-s csapatok közül elsőként az Esponsorama Racing rántotta le a leplet 2021-es festéseiről – a többes szám indokolt, hiszen a két olasz újonc más színekben fog versenyezni.

részletek

Eldőlt: Rossi féltestvére jövőre a MotoGP-ben

Az Európai GP szombati napján az Esponsorama Racing hivatalosan is bejelentette, hogy két olasz újonccal, Enea Bastianinivel és Luca Marinivel fognak szerepelni 2021-ben a királykategóriában.

részletek

Rossi féltestvére is a MotoGP-ben indulhat jövőre?

A pletykák szerint jó esély van rá, hogy a Moto2-es világbajnoki összetettet vezető Luca Marini ülést találjon magának 2021-re. Eközben a pénteken látottak újabb izgalmas misanói futamot ígérnek.

részletek
Olvastad már?