DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Termas

Kigyulladó motor után pole-ban Alex Marquez

A Q1-ben elesett, de a slick gumis kockáztatás rajtelsőséget eredményezett a gresinisnek Argentínában. Ducatik az első sorban, Quartararo csak a 10. helyen.

részletek

Aprilia-uralom pénteken, Quartararo csak a 14.

Délelőtt Vinales, délután Espargaro vezette kettős sikerre Termasban a noalei gyártót, megelőzve a Ducati-armadát. Quartararo a Q2-be sem jutott be.

részletek

Formula Motocast: Aprilia-győzelem, Marquez-show

Végre tényleg szintet lépett az Aprilia vagy egyszeri fellángolás volt a termasi diadal? Bastianini esélyes lehet-e a vb-címre? Megnyerte-e volna Marquez az Amerikai GP-t? Többek között ezekről beszélgettünk friss adásunkban.

részletek

Quartararo nem számított ilyen szenvedésre

A Yamaha regnáló világbajnoka szerint nem vészes a lemaradásuk, de így is váratlanul érte, hogy az első három futamból kettőn nem igazán tudott versenyképes lenni. Termasban a tapadás hiányzott.

részletek

Espargaro: Karrierem legjobb motorján ülök

Pályafutása első győzelmét aratta az Argentin GP-n, amely egyúttal az Aprilia első GP-s sikere is, ráadásul a vb-tabellán is az élre állt, a spanyol mégsem érzi úgy, hogy megváltozott volna az élete.

részletek

Espargaro győzelemre vezette az Apriliát

Történelmi eredményt ért el a pole-t diadalra váltó spanyol, aki saját maga és a noalei márka első MotoGP-s sikerét érte el Termasban. A sokáig vezető Martin lett a második, a suzukis Rins a harmadik.

részletek

Espargaro révén először pole-ban az Aprilia

Történelmet írt az Argentin GP időmérőjén a spanyol, aki a noalei márka történetének első MotoGP-s rajtelsőségét gyűjtötte be. Két szatellit Ducati még az első sorban.

részletek

Nakagami covid után első Argentínában

Néhány napja még úgy tűnt, koronavírus-fertőzés miatt el sem indulhat Termasban, most pedig a leggyorsabb volt az FP1-en a japán, megelőzve Quartararót és az Espargaro testvéreket.

részletek

MotoGP: Amerikai túra helyett dupla Katar és Portimao

Ahogy azt sejteni lehetett, kénytelen elhalasztani az áprilisi amerikai futamokat a MotoGP: helyette egy második katari verseny és az újfent beugró Portimao került be a naptárba.

részletek