DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 16. kedd

Nyereményjáték hírek

Követeléskezelés profi módon, online!

Bárkivel előfordulhat olyan helyzet, hogy azzal szembesül, hogy kintlévőségei, kölcsönei nem a megállapodásnak megfelelően alakulnak, és eljön az ideje annak, hogy cselekedni kell. A követeléskezelés szerencsére már akár online is elérhető.

részletek

Kiegészítők bútorfelújításhoz

Amikor azt mondjuk, bútorfelújítás, kétféle reakció várható. Van, aki tágra nyílt szemekkel, zavartan figyel, és vannak felcsillanó, izgatott szempárok, amelyekben azonnal szikrát kap a kreativitás. Utóbbiakat ez hajtja is, de ezt a tevékenységet egyszerűen mindenkinek ajánlott kipróbálni egyszer!

részletek

Milyen segítséggel tervezd az idei évet?

Általában október végén, november elején már néhány esemény, fontos dátum meghatározásra kerül a következő évre, így az új falinaptár és a határidőnapló szépen lassan bekúszik az életünkbe. Könnyebb tervezés, gördülékenyebb hétköznapok!

részletek

Biztonságos párna a legkisebbnek!

A babák és a kisgyermekek alvása örök vita tárgya a szülők között. Azok az anyák, akiknek szépen alszik a gyerekük, büszkeségtől dagadó keblekkel élnek abban a hitben, hogy megtalálták a babák jó alvásának a titkát, míg a kevésbé szerencsések minden ilyen praktika kipróbálása után újra magukba roskadnak.

részletek

Melyik fogyást segítő készítménynek van értel

Számos olyan fogyást segítő tabletta található a drogériák polcain, melyek annak ellenére, hogy látványos testsúlycsökkenést ígérnek, teljesen feleslegesek, nem hatásosak. Cikkünkben utánajártunk annak, hogy melyik fogyást segítő készítményt érdemes választani, melyik hat biztosan.

részletek

Munkavédelmi szandálok, papucsok

Bizonyos munkahelyeken a szigorú dress code-nak megfelelően nem megengedett még nyáron sem a papucsok, szandálok viselése, azonban ez a szabály a legtöbb munkahelyre nem vonatkozik, sőt egyre megengedőbbek a munkáltatók.

részletek

Pop-up falak, az igényes megjelenéshez!

A különféle sajtó-, illetve pop-up falakat olyan vállalatok számára alkották meg, akik évente több sajtótájékoztatón, illetve eseményen vesznek részt, ahol szükség van a prémium háttérre.

részletek

Hogyan válasszunk a kerékpározáshoz öltözéket

Lehet spéci öltözék nélkül is tekerni, viszont aki elkezdi komolyabban venni ezt a mozgásformát, annak inkább előbb, mint utóbb érdemes lesz beszereznie néhány alapvető ruhadarabot és kiegészítőt.

részletek

Nagy szükség volt a diákmunkára karácsonykor

Hatalmas volt a kereslet a szezonális munkaerőre a karácsonyi időszakban. Szinte minden szektor felpörgött, hogy ki tudja szolgálni az igényeket, és rengeteg diákmunka lehetőség is megnyílt a megnövekedett kereslet miatt.

részletek

Levendulaimádók kedvenc termékei

Ki ne ismerné és szeretné a méltán igen népszerű levendulanövényt, amit főként az aromaterápia területén használnak. Mindenki ismeri a bódítóan nyugtató és finom illatát, a levendulaültetvények csodálatos látványa szinte rabul ejti az embert.

részletek

Új JTM szabályok 2022-től

2022-től változnak a JTM szabályok, azaz módosul a Jövedelemarányos Törlesztési Mutató. Ez a hitelfelvevőket védte eddig is, és fogja ezután is, de most kicsit enyhítenek a szigoron.

részletek

Nem minden rossz, ami annak tűnik!

Neked is feltűnt már, hogy milyen egyszerűen kategorizáljuk a különféle szokásainkat? Nagyon könnyedén címkézünk fel mindent anélkül, hogy alaposabban belegondolnánk, hogy valóban rossz-e az a szokás, vagy csak a külvilág mondatja velünk ezt?

részletek