DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 6. kedd

Nyereményjáték hírek

Fejleszd a matektudásodat kvízekkel!

A matematika sok gyermek számára az egyik legkevésbé szeretett tantárgy. Bizony még a felnőtteket is meg lehet izzasztani egy-egy komplex, általános iskolai matek feladattal.

részletek

Casino élmény az otthonod kényelméből

Egy kellemes este otthon… Egy doboz sör vagy egy pohár bor, némi csipsz vagy nachos, a háttérben a kedvenc zenéd. Az utóbbi néhány évben mindenki lassan átszokott arra, hogy inkább otthon bulizzon, szórakozzon.

részletek

Kiből lesz jó feleség? A horoszkóp elárulja!

Habár a legtöbb nő már kislánykorától kezdve ábrándozik róla, hogy egyszer majd férjhez megy álmai férfijához, azonban nem mindenkiből lesz született feleség. Hogy ki mint viszonyul a házasélethez, azt a csillagjegyünk is befolyásolja.

részletek

Milyenek az öblítés nélküli fertőtlenítők?

Mióta 2019-ben berobban a Covid-19 járvány, azóta mindenki sokkal tájékozottabbá vált a kéz- és felületfertőtlenítőket illetően. De nem árt azért ezekről sűrűn beszélni, főleg azért is, mert a mai napig is együtt kell élnünk ezzel a vírussal és mutációival.

részletek

Az elmúlt évek nagy visszatérői

A 90-es években a szabadidőszettek olyannyira a ruhatár alapelemének számítottak, hogy még a legelitebb hírességek, mint Jennifer Lopez vagy Britney Spears is viselte őket. Az elmúlt két évben pedig úgy tűnik, mintha a divattörténelem megismételné önmagát. Ismét felbukkantak mindenhol a szabadidőszettek - a divatmárkák legújabb kollekcióiban, a hírességek Instragram fotóin, illetve a TikTok videóiban.

részletek

Így nevelj palántákat!

Különleges varázsa van annak, amikor egy növény kihajt és elkezd növekedni, hát még akkor, ha aztán ez a növény nemcsak szépségével varázsol el, hanem zamatos, illatos, a saját gondoskodásunknak köszönhetően termett paradicsommal is kényeztet!

részletek

Miért olyan sikeresek az indiai szakemberek?

A világ legnagyobb cégóriásai, mint a Microsoft, az Alphabet vagy a Vimeo élén fantasztikus tudású indiai szakemberek állnak. Hogyan jutottak el idáig, min mentek keresztül, és mi a sikerük titka? Megmutatjuk, mi mindent tanulhatunk tőlük a bizniszről!

részletek

Nagycsaládos utazás és a reptéri parkolás

Amikor nagycsaládos utazásra indulunk, számtalan olyan dolog van, amire oda kell figyelnünk. Miután leellenőriztük, hogy minden csomag és minden személy az autóban van, nincs is más dolgunk, mint lefoglalni a reptéri parkolást, és már indulhat is a nyaralás.

részletek

A szmog hatásai a szemünkre

Aki járt már Londonban, annak a szmog hatásait, meg egyáltalán a szmogot nem kell bemutatni. De nem kell ennyire távolra utaznunk, hogy szmoggal találkozzunk, mert Magyarországon is nagyon sok olyan város van, ahol ez komoly gondot jelent.

részletek

Követeléskezelés profi módon, online!

Bárkivel előfordulhat olyan helyzet, hogy azzal szembesül, hogy kintlévőségei, kölcsönei nem a megállapodásnak megfelelően alakulnak, és eljön az ideje annak, hogy cselekedni kell. A követeléskezelés szerencsére már akár online is elérhető.

részletek

Kiegészítők bútorfelújításhoz

Amikor azt mondjuk, bútorfelújítás, kétféle reakció várható. Van, aki tágra nyílt szemekkel, zavartan figyel, és vannak felcsillanó, izgatott szempárok, amelyekben azonnal szikrát kap a kreativitás. Utóbbiakat ez hajtja is, de ezt a tevékenységet egyszerűen mindenkinek ajánlott kipróbálni egyszer!

részletek

Milyen segítséggel tervezd az idei évet?

Általában október végén, november elején már néhány esemény, fontos dátum meghatározásra kerül a következő évre, így az új falinaptár és a határidőnapló szépen lassan bekúszik az életünkbe. Könnyebb tervezés, gördülékenyebb hétköznapok!

részletek