DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Formula+ hírek

Technika: A Red Bull és az Aston titka

Nagyon hasonló futóműmegoldással állt elő ez a két F1-es csapat, ami a stabilitás, a versenytempó és a gumikopás titka lehet a Ferrarival és a Mercedesszel szemben.

részletek

Ez a Ferrari rosszabb, mint a tavalyi

Nagyon rosszul festett a vasárnapi futam Bahreinben a Scuderia számára, és egyelőre nem hogy megoldották volna a gondjaikat, inkább csak tetézték őket. Vélemény.

részletek

A Red Bull túl van a nehezén – elemzés

Megvan az első sor, és papíron jobb lehet a versenytempó Verstappenéknél: el lehet még venni tőlük a győzelmet? Hogyan alakulhat mögöttük a sorrend a Bahreini Nagydíjon?

részletek

Ezért van még tartalék a RB–Ferrari duóban

Egy kicsit azért tartalékolt pénteken a két F1-es topcsapat, a beállításokat egyelőre nem hegyezték ki, úgyhogy több tizedmásodepercet is találhatnak az időmérőre.

részletek

Elemzés: tényleg ilyen jó az Aston?

Mit tudtunk meg az új F1-es szezon első napjából? Mennyire jó az Aston, mennyire rossz a Mercedes, hol tart a Ferrari? Ezeket vázoljuk fel az első két szabadedzés adatai alapján.

részletek

Elemzés: mit tudtunk meg az F1-es tesztből?

Tényleg a Red Bull áll a legjobban, mennyire veszélyes a Ferrari, bajban van-e a Mercedes, figyeljünk-e oda az Astonra, az Alfa Romeóra vagy a Williamsre? Jánvári Zsolttal értékeltünk.

részletek

Akadémisták – Egy lány és három fiú

Ezúttal a Williams juniorcsapatának tagjait vesszük sorra: egy hölgyversenyző a legsikeresebb köztük, de mégis talán egy ifjú argentin veheti célba az F1-et a legjobb eséllyel.

részletek

Akadémisták – Csillagos fiatalok

A Ferrari után másodikként a Mercedes F1-es csapatának juniorversenyzőit vesszük sorra: az első három mind bejutott az F1-be – de a mostaniak vajon bízhatnak ilyesmiben?

részletek

Akadémisták – A Ferrari reménységei

Miközben az F1-es istállók gőzerővel készülnek a szezonra, a juniorcsapatok 2023-as összeállítása is szép lassan kialakul – sorozatunkban sorra vesszük a versenyzői akadémiákat, a Ferrarival kezdünk.

részletek

WRC: Minden és mindenki a helyére került

Ott Tanak az M-Sportnál, Craig Breen a Hyundainál lelt újra otthonra, Thierry Neuville végre a neki kellő környezetben dolgozhat: kiváló szezont ígér a Rali-vb idei első két futama.

részletek

A Red Bull-ülésért küzd De Vries?

A logika szerint Sergio Perez helyéért indul harcba 2023-ban a holland F1-es pilóta: ha jól teljesít idén, akkor valószínűleg megkaphatja a lehetőséget. Perez és Daniel Ricciardo nem örül ennek.

részletek

Szubjektív: Miért éppen Nico Hülkenberg?

Mindenekelőtt Mick Schumacher szurkolói körében keltett óriási felháborodást, hogy a Haas visszahozza az F1-be Nico Hülkenberget – de miért dönthetett így a csapat, és miért lehet jó ez a döntés?

részletek