DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. február 28. szerda

F1 hírek

Ezért bízik a 2026-os szabályokban az FIA

Nikolas Tombazis szerint kockázat persze mindig van, de szerinte el tudják kerülni azt, ami 2014-ben a Mercedesszel történt.

részletek

„Lewis régi önmagát idézte, de mit hoz 2024?”

Karun Chandhok szerint kiemelkedő teljesítményeket nyújtott tavaly Lewis Hamilton, a kérdés csak az, hogy a Mercedes tud-e megfelelő autót adni neki.

részletek

Nem másolna, csak inspirálódna az Alpine

Érteniük kell a többi csapat fejlesztéseit is – véli Matt Harman. Azonban nem a riválisok másolása fogja őket az élre repíteni, hanem az, hogy képesek inspirálódni belőlük.

részletek

Schumacher az F1 miatt nem ment az IndyCarba

Az IndyCar és a Super Formula is szerepelt a lehetőségei között, de ez lehetetlenné tette volna az F1-es szerepvállalást – erről beszélt a WEC-be szerződő Mick Schumacher.

részletek

Közel 500-an dolgoznak a Ford RBPT-n

Tisztában a rájuk váró feladat nagyságával a Red Bull, de mindent megtesznek azért, hogy sikeresek legyenek a Ford oldalán – Verstappen büszke a Hondával elért sikerekre.

részletek

Másnak 150 km kell, Verstappennek egy kör

Max Verstappen első F1-es csapatfőnöke, a most búcsúzó Franz Tost felidézte korai élményeit a fiatal hollanddal, akin rögtön látszott, hogy egészen kivételes tehetség.

részletek

Ingyen is a Red Bullhoz szerződnének?

Ismét hitet tett Sergio Perez mellett a Red Bull, de emellett arra is utalt az energiaitalosok első embere, hogy nagy az érdeklődés a mexikói versenyző ülése iránt.

részletek

Összefér az F1 és a család?

Hogyan férhet meg egymás mellett a család és a Formula-1? Összeegyeztethető a két élet, vagy az egyik képtelenség a másik mellett? Christian Horner a maga oldaláról mondta el, mivel jár ez.

részletek

Vasseur: A Red Bull útját kell járnunk

Lezárult Frederic Vasseur első éve a Ferrari élén, aki sokat tanulmányozta a csapat működési elvét 2023-ban. Nagyobb bátorságot és bevállalósabb húzásokat akar látni csapatától idén.

részletek

Még 2026 előtt nyerni akar a Mercedes

Toto Wolff nem fogja hagyni, hogy a csapat egy helyben állva várja a 2026-os szabályváltozásokat és a velük érkező lehetőséget. Még 2026 előtt nyerni akar a Mercedes.

részletek

Wolff: A W13 a legnagyobb hibáim egyike

A Mercedes csapatfőnöke beismerte, hogy a 2022-es autó tervezési irányának megválasztásával követte el a legnagyobb hibáját az elmúlt években. Elmondta, miért tartották meg mégis a koncepciót 2023-ra.

részletek

Stake F1 Team: Nem lesz Sauber a rajtrácson

Az év első napján bemutatták az Alfa Romeo új identitását: a Stake F1 Team hangzatos ígéretekkel érkezik. Autójukat, a C44-et február 5-én mutatják be.

részletek