DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

Podcast: A 2020-as Magyar Nagydíj a kapukon belülről

Természetesen ezúttal is megválasztottuk a hétvége legjobbját, meglepetését és csalódását, s különdíjakat is kiosztottunk, de előtte alaposan kifaggattuk Sanyit, milyen volt a helyszínen átélni a 2020-as Magyar GP-t!

Roppant kevés újságíró van a világon, aki olyan élményekről számolhat be, mint Sanyi tette legfrissebb adásunkban: podcastünk belső sávban száguldó riportere a helyszínen élte át a 2020-as Magyar Nagydíjat, mi pedig alaposan kifaggattuk mindenről. Kiderül, milyen lehetőségei voltak a sajtó munkatársainak a hétvégén, milyen fogadások köttettek, hogy találkozott Sanyi Jean Todttal és hogy került az FIA-elnök Salgótarjánba – hogy csak néhány témát említsünk.

Emellett persze a versenyt is kibeszéltük. A történelem legjobb csapata a Mercedes? Milyen lehet most Valtteri Bottasnak lenni? Honnan húzta elő Lance Stroll ezt a produkciót, és megtarthatja-e az állását? Ezúttal ki volt a hétvége csalódása? És kit illet a fair play-díj? No meg szóba kerül a Red Bull hajszárítóembere, és az is, hogyan sikerült Verstappen összetört Red Bulljából versenyautót varázsolni? Na jó, ez utóbbira mi sem tudjuk a választ…

 

Ha van kedvetek, csatlakozzatok a Formula Podcast Facebook-csoporthoz, melyet ide kattintva érhettek el, így garantáltan nem maradtok le semmiről, amiről tudni érdemes. Arra is biztatunk titeket, hogy ha van kedvetek, hallgassatok bele a korábbi műsorainkba, melyeket az e bekezdés alá illesztett lejátszóban megtalálhattok időrendben visszafelé haladva. Kérdéseiteket, javaslataitokat, kritikáitokat, szidalmaitokat és átkaitokat a közösségi médiában a #FormulaHUPodcast hashtaggel juttathatjátok el hozzánk. Hallgassatok belénk!

A Formula Podcast összes adása:

Formula Podcast_hirdetes_S01_E28_A



A Formula Podcast az alábbi felületeken érhető el – iratkozz fel, kövess minket!

spotify

rss-logo

applepod2

stitcher

yt

buzz3

google-pc

rp 

deezer

sc

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: