DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 22. hétfő

F1 hírek

Russell szerint Verstappen nem akar távozni

A kétszeres világbajnok holland gyakran utalgat arra, hogy nem marad túl sokáig az F1-ben, George Russell viszont abban bízik, hogy ez csak taktikázás a részéről.

részletek

Hamilton „bőven a szezon vége előtt” aláír

Változtatni fog rádiós stílusán az Osztrák Nagydíj emlékezetes üzenetváltása fényében: erről is beszélt Lewis Hamilton, aki biztos abban, hogy hamarosan aláír az Ezüst Nyilakhoz.

részletek

„Itt kijön a Ferrari gyengesége” – Leclerc

A Ferrari F1-es pilótája szerint Silverstone nem igazán fekszik majd az autónak, nincs meg az igazi önbizalma ezen a pályán, ezekben a tempós kanyarokban, így nem számít sok jóra.

részletek

Bombaformában érkezik a Brit Nagydíjra Sainz

„Idén nagyon gyors vagyok, megvan a tempóm” – bizakodik az F1-es Brit Nagydíj előtt a Ferrari spanyol pilótája. Szeretné most már pontokra váltani mindezt a hétvégén.

részletek

Ezt csinálná Perez helyében most Montoya

A korábbi F1-es pilóta szerint Perez nem lesz második a Brit Nagydíjon, csak a harmadik helyre lesz jó Max Verstappen és egy Ferrari mögött. De adott neki egy tanácsot.

részletek

„Hogyan utasíthatnánk vissza a GM-et?”

Az FIA-elnök szavai alapján igencsak bizakodó lehet az Andretti Cadillac projekt – amelyből a GM motorsportfőnöke szerint ők is kiveszik a részüket.

részletek

Ez vezetett Hamilton ausztriai büntetéséhez

Andrew Shovlin elárulta: az FIA üzenetküldő rendszerének lassúsága és átláthatatlansága miatt nem tudták időben értesíteni a hétszeres F1-es világbajnokot a pályaelhagyásairól.

részletek

Hamilton: Ne a versenypályán tüntessenek

Lewis Hamilton támogatja a környezetvédelmi aktivisták törekvéseit, ám a tavalyi Brit Nagydíjon történt pályára vonulásuk után óvatosságra int a hétszeres világbajnok.

részletek

Íme, a Williams egyedi festése a Brit GP-re

Egy futammal előre, már a hazai versenyén is megünnepli 800. F1-es nagydíját a grove-i alakulat, amelynek dizájnában feltűnik a brit zászló motívuma Silverstone-ban.

részletek

Célba vette az Alpine-t a McLaren

A jól sikerült F1-es Osztrák Nagydíj után úgy érzi Zak Brown, a wokingiak vezérigazgatója, hogy harcban vannak az ötödik helyért – sőt, többször szólnának bele a nagycsapatok dolgába is.

részletek

Hivatalos: itt az F1 2024-es versenynaptára

Három szombati F1-es futam, három triple header, Japán és Kína áprilisban, Baku szeptemberben, Magyar Nagydíj július 21-én: íme a 2024-es versenynaptár részletei.

részletek

„Tipikus Toto” – Horner visszaszólt Wolffnak

Úgy fest, most a 2026-os F1-es szabályok kapcsán kezd kialakulni frontvonal a Red Bull és a Mercedes csapatfőnökei között.

részletek