DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 15. szombat

F1 hírek

„2026-tól nem lesz ilyen szoros” – Norris

A McLaren brit versenyzője szerint az új szabályok érkezésével ismét szét fog szakadni az F1-es mezőny, így nem láthatunk majd a kanadaihoz hasonló hétvégéket.

részletek

„Harcban vagyunk!” – Piastri a vb-esélyről

Tudja az ausztrál, hogy előnyből indul a Red Bull, de úgy érzi, a McLaren egy nagy második szezonféllel akár harcba is szállhat az F1-es konstruktőri címért.

részletek

Az F1-es versenyzők már nem hősök többé?

Fernando Alonso véleménye szerint korábban sokkal inkább hősként kezelték az F1-es versenyzőket, mint manapság.

részletek

Marko: Furcsa, Hamiltont nem büntették…

A hétszeres F1-es világbajnok silverstone-i defektes gumival elért győzelmével állította kontrasztba a Red Bull tanácsadója Sergio Perez montreali büntetését.

részletek

Mercedes: Gyorsabbnak láttatott minket Kanada

Az Ezüst Nyilak F1-es technikai igazgatója szerint előreléptek az új első szárnnyal, de az igazi erőfelmérő majd Barcelona és a következő pályák lesznek.

részletek

Egyenlő bánásmódot ígér Oconnak az Alpine

Bruno Famin, a franciák F1-es főnöke állítja: a szezon végén távozó versenyzőjük ugyanazokat a feltételeket kapja meg, mint társa, Pierre Gasly.

részletek

Russell: Nem kell mentorálnom Antonellit

Várja, hogy a csapattársa majd minél jobb teljesítményre sarkallja, és segíteni fog neki, hogy azzal jót tegyen az istállónak.

részletek

„Szemre jónak tűnik most a Mercedes” – Hill

Az új első szárny kiegyenesíthette az eddigi problémákat, de a fő teszt majd a Spanyol Nagydíj lesz. Damon Hill látja a javulást a Mercedesnél.

részletek

Újabb elismert szakembert nevezett ki az Audi

Stefano Battiston a kereskedelmi részleget vezeti majd, ő felel a német gyártó és a Sauber Motorsport F1-es stratégiájáért ezen a fronton.

részletek

Ilyen egy Hungaroring-séta Mészáros Sándorral

Elbúcsúznak a Hungaroring régi épületei, az erre szervezett sétasorozatot pedig a Formula.hu utazó tudósítója, Mészáros Sándor nyithatta meg.

részletek

„Max legyőzné Sennát és Schumachert is”

Ez a véleménye a korábbi F1-es csapatfőnök Eddie Jordannek: szerinte ennyire jó és erős Verstappen, akinek a vérében van a versenyzés.

részletek

Nem bízza el magát Kanada után az Aston

Versenyképesebbek voltak és mindkét F1-es autójukkal pontot szereztek Montrealban, de figyelmeztetnek: más pályákon nehezebb dolguk lehet.

részletek