DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Egyéb hírek

ID.7 - Úton a világpremier felé

Függöny fel: a Volkswagen Group of America a Las Vegas-i CES szakkiállítás alkalmával bemutatja a márka első olyan tisztán elektromos limuzinját, amely már a MEB alapjaira épül.

részletek

„Egész nap játék” – ilyen Norrisszal lakni

Lando Norris korábbi lakótársa beszélt arról, hogy milyen időszakot töltöttek együtt annak idején – nem állítja, hogy a brit volt a legrendszeretőbb srác, és azt sem, hogy túl egészségesen éltek.

részletek

Lamborghinit állított meg a rendőr

Balogh Dániel videózta le a jelenetet, amikor a rendőrök kivették a budapesti forgalomból a Lamborghini Huracant.

részletek

Ausztriai utazás autóval: Teljes útikönyv

Európa egyik legszebb országát szeretné izgalmas módon felfedezni? Akkor az ausztriai autós utazásnak rajta kell lennie a listáján! Látványos tájaival, élettel teli városaival és kulturális sokszínűségével ez az ország rengeteg lehetőséget kínál a felfedezésre a járműve kényelmében és biztonságában.

részletek

Érdemes takaróponyvát tenni a napozóágyra

A kerti bútorok nagy előnye, hogy a teherbírásuk és a tartósságuk klasszisokkal jobb, mint a beltéri társaiké. És ez persze elengedhetetlen is, hiszen az időjárás minden elemének ki vannak téve.

részletek

Milyen hulladékot szállíthatunk el?

Sittszállításra nem is gondolnánk, mennyire szükségünk van, a folyamatot általában észre sem vesszük, ha éppen nem nekünk van rá szükségünk. Alapvető elvárás az, hogy a városok utcáin, pláne Budapesten rend és tisztaság legyen, egy felújítás, építkezés, lomtalanítás ne okozzon nagyobb fennakadást, pláne ne kelljen napokon, heteken keresztül kerülgetni az ott hagyott hulladékot.

részletek

„A közösségi média kegyetlen platform”

Mint minden professzionális sportolónak, az F1-es pilótáknak is hatalmas nyomás alatt kell teljesíteniük hétvégéről hétvégére. George Russell nyíltan beszélt arról, hogyan küzd meg a kritikákkal.

részletek

Tovább szponzorálja Verstappent a vádolt cég

Beszünteti motorsportos ténykedését a holland Jumbo áruházlánc, amelynek korábbi vezetőjét egy hétre őrizetbe vették. Egy kivétellel: a cég továbbra is Max Verstappen személyes szponzora marad.

részletek

Több millióval kevesebbet keresett Hamilton

Kicsúszott a Forbes listájának top 10-es élmezőnyéből a hétszeres F1-es világbajnok, aki 17 millióval keresett kevesebbet 2022-ben, mint előtte. Max Verstappen is az ötvenes mezőnyben.

részletek

„Álomautót” kapott Alonso az Astontól

Máris új „szolgálati járművet” kapott Fernando Alonso: egy Aston Martin DBX707-est kapott új csapatától, amellyel elmondása szerint „felülmúlták a várakozásokat”.

részletek

Bemutatkozik az i Vision DEE tanulmányautó

A Las Vegasban megrendezett 2023-as Szórakoztató Elektronikai Kiállítás reflektorfényeinek kereszttüzében a BMW az autóban és az autón kívül átélhető digitális élmény jövőképébe enged betekintést.

részletek

Verstappen első 2023-as versenyére készül

Max Verstappen a virtuális Le Mans-i 24 óráson teljesíti első idei versenyét. A holland a Team Redline csapatával veselkedik neki ismét a sikernek.

részletek