DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Vajon miért szükséges a profi bőrápolási kezelések előtti előkészítés?

A legtöbben szenvedünk valamilyen bőrprobléma miatt. Általában tinédzser korban megjelennek a mitesszerek, a pattanások vagy a kiszáradt arcbőr. Később a gyulladásos bőr, akné, a pigmentfoltok, a leégés okozta esztétikai hibák miatt érezzük magunkat kellemetlenül a bőrünkben.

Napjainkban már hatékony bőrmegújító kezelések állnak rendelkezésre, melyek személyre szabott, eredményes és látványos segítséget nyújtanak bárki számára. A beavatkozások előtt minden esetben a bőr előkészítése szükséges, melynek menetéről bővebben tájékozódhatsz cikkünkből.

 

Hatékony bőrmegújítás

A professzionális arcfiatalító és bőrmegújító kezelések csúcstechnológiás lézerek, minőségi feltöltőanyagok használatával történnek. Mielőtt azonban bármilyen beavatkozásra sor kerülne, a biztonságos és hatékony végeredmény érdekében személyre szabott előkészítést végeznek.

aesthetica.hu - 2023 április - LinkMarketing - 4



Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító, bőrmegújító kezelései előtt - az új beauty koncepciójuk szerint - kötelező elemként a bőr igényeire szabott tisztítóeljárást alkalmaznak. A használt kezelés típusa függ a páciens problémájától és a bőr milyenségétől.

 

Az előkészítés fontossága

Mielőtt a bőr problémájára fókuszálna a kezelés, egy alapos tisztítás előzi meg a beavatkozást. A rádiófrekvenciás, biostimulátoros, lézeres vagy mikrotűs eljárások előtt nagyon fontos, hogy alaposan megtisztított bőrfelület álljon rendelkezésre, hiszen így lesz valóban hatékony valamennyi beavatkozás. 

A tisztítás speciális szénmaszk és Alma lézer segítségével történik meg. A CarbonPeel tökéletesen végzi feladatát felszíni hámlasztást végezve. Már önmagában is frissítő és gyulladáscsökkentő hatású, így az aknék kialakulását gátolja. A pigmentfoltokat és a felszíni, finom ráncokat elhalványítja. Hatására a kollagéntermelés fokozódik, így a bőr rugalmassága is megújul. A bőr struktúrája javul, amely azonnal szembetűnő változásokat generál. 

Az előkészítő kezelést bármely évszakban, akár nyáron is biztonsággal elvégeztethetjük. További előnye, hogy bármely bőrtípusnál és korosztálynál alkalmazható eljárás.

 

Az arcfiatalító és bőrmegújító kezelésekről

Sajnos az öregedés megállíthatatlan, és ennek jelei elsőként az arcbőrön látszanak meg. Már fiatalabb korban érdemes néhány megelőző kezelést alkalmazni, hogy bőrünk minél tovább maradjon feszes és rugalmas. Így elódázhatjuk a ráncok kialakulását, az ablatív és non-ablatív kezelések pedig hosszú ideig segítenek megtartani fiatalos külsőnket.

A legmodernebb lézertechnológia hatékony eszköze a szinte fájdalommentes arcfiatalító és bőrmegújító kezeléseknek. A nagyobb kihívást jelentő bőrproblémák szintén hatékonyan megszüntethetőek a beavatkozások által. Emellett pedig a tartását vesztett arcbőr mikrotűs feltöltések hatására volumenizálható, így a barázdák, redők és ráncok kordában tarthatóak. A beavatkozások előnye, hogy kevés fájdalommal és rövid felépülési idővel hoznak hosszú távú eredményeket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: