DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Biztonságtechnika magasfokon

Mindenki biztonságra törekszik, ami nem véletlen, hiszen minden percben veszélyek leselkednek ránk. Szerencsére számos eszköz áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a saját és a családunk testi épségét és az értékeinket, otthonunkat megvédjük.

A Videosec termékei segítenek a megelőzésben

A Videosec márka termékei már 25 éve vannak jelen a magyar piacon. Kezdetben csak megfigyelőkamerákat forgalmaztak, amelyekhez később egyéb kiegészítők, videórögzítők is kapcsolódtak, napjainkban pedig fejlett technológiákat alkalmazó eszközök sorát kínálják. Méghozzá úgy, hogy a minőségi követelményeknek maximálisan megfelelve szisztematikusan válogatják össze kínálatukat.

Lényegesnek tartják, hogy a termékportfólió az adott piacra szabottan, jó minőségben, kiváló ár-érték arányban álljon rendelkezésére akár a legegyszerűbb csatlakozó esetében is. Figyelembe veszik azt is, hogy a dinamikusan fejlődő termékek mindig aktuálisak és korszerűek legyenek, tartalmazzák a legújabb technikai vívmányokat. Természetesen nem hanyagolják el az időtlennek mondható szerelékeket sem.

https-__www.riasztobolt.hu_ - 2023 március - Cikk2



Milyen Videosec termékek vannak?

4, 8 és 16 csatornás NVR - 4, 8 és 16 csatornás hálózati IP digitális képrögzítők - visszajátszást biztosítanak 4, 8 és 16 kameráról. A kezelőfelület magyar nyelvű, a felhőalapú távoli elérés ingyenes, mobil applikációs hozzáférést biztosít. Képesek az emberi arc érzékelésére, arckeresésre, a magatartás alapú keresésre, a behatolásérzékelésre is.

4 kamerás szettek - ezek olyan IP kamera szettek, amelyek 4 darab kültéri, infrás, vandálbiztos, 4MP IP csőkamerát és hálózati rögzítőt is tartalmaznak. 

Fix optikás kültéri inframegvilágítós StarLight IP dómkamerák - ezekben a beépített inframegvilágító 30 méter megvilágítást tesz lehetővé. Lehetséges a képzajcsökkentés, a képjellemzők beállítása, a digitális mozgásérzékelés éppúgy, mint a nagyítás, a tükrözés vagy a forgatás. Beépített mikrofonja van, illetve az intelligens funkciók miatt képesek a kijelölt területre való behatolás, az áthaladás és az emberi alak felismerésére is. 

Infra mozgásérzékelők - beltéri használatra való eszközök, amelyekhez a fali infratartó tartozék.

 

Mit tartalmaznak a komplett szettek?

A komplett szettek olyan vezeték nélküli riasztószettek, amelyek beépített szirénával is rendelkeznek. Az LCD kijelzős központjuk a falra szerelhető, előnyükre szól, hogy magyar nyelvű menüvel rendelkeznek. A szett tartalmaz 1 db LCD kijelzős központot, 2 db távirányítót, 1 db mozgásérzékelőt, 1 db nyitásérzékelőt, 1 db vezetékes szirénát és 2 db beléptető kód kulcsot. Előnye, hogy könnyen, gyorsan és egyszerűen telepíthető rendszer, ami biztonságos és kényelmes megoldást jelenthet az Ön ingatlanába is. 

Emellett léteznek még Videosec nyitásérzékelők, önálló rádiós központok, POE switch, távirányítók, tűz- és füstérzékelők, illetve vandálbiztos kültéri inframegvilágítós, varifokális IP dómkamerák is.

A termékpaletta széles, most már Önön a sor: válasszon az igényei szerint Videosec termékeket!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: