DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. szeptember 8. vasárnap
Egyéb

Megtaláltad már álmaid esküvői ruháját?

Minden nő álma már kislány korától, hogy élete legszebb napján lélegzetelállítóan tündököljön. Elképzeli, hogy gyönyörű hosszú fehér ruhában áll magabiztosan az oltár előtt és mondja ki a boldogító igent élete párjának.

A menyasszonyi ruha stílusa és fazonja elsősorban a testalkattól függ. Könnyű elveszni a változatos stílusú, minden igényt kielégítő ruhák között, de ha szakértő kezek közé kerülsz, akkor Te is könnyen megtalálod az álomruhádat.

 

Királynői ruhapróba

Mit szólnál egy olyan ruhapróbához, ahol csak veled foglalkoznak, Te vagy a középpontban és minden körülötted forog? Igazi királynőnek érezheted magad az Esküvőpalota menyasszonyi ruhapróbáján, meseszép ruhákat ölthetsz magadra, pezsgőzés közben finom macaronokat majszolva. Mindezt nyugodt körülmények között barátnők és örömanyák társaságában. A tapasztalt varrónő is segítségedre lesz, ha alakítani kell a ruhán annak érdekében, hogy tökéletesen simuljon az alakodra a kiválasztott ruha.

www.eskuvopalota-budapest.hu - 2023 április - Cikk1



A ruhapróba remek program a barátnőkkel, ahol felszabadult hangulatban, fesztelenül próbálhatsz. A legjobb barátnők pedig mindig jó tanácsadók és őszintén elmondják, hogy melyik modell előnyös és melyik nem. De természetesen a szalon tanácsadója is mindenben segít, igény esetén pedig testalkatelemzés is kérhető annak érdekében, hogy valóban az alakodhoz leginkább illő ruhában mehess férjhez.

 

Mint a filmekben

Ha eddig még csak vágyakozva nézted a romantikus filmekben, amikor a menyasszony szebbnél szebb ruhákban kipördül a próbafülkéből és a barátnők pezsgőspohárral a kezükben csodálattal nézik, akkor ezt most könnyen valóra válthatod. Ez az a nap, ami csak rólad szól, aminek te vagy a főszereplője.

 

Hercegnős habos ruha vagy egyszerűen elegáns?

A szalonban sok száz ruha közül válogathatsz és próbálhatod fel a neked tetsző modelleket. Egyaránt megtalálod az aprólékosan kidolgozott, részletgazdag ruhát, valamint az elegáns, letisztult vonalvezetésűt. Nemcsak klasszikus fehér színben találsz ruhákat, hanem színpompás, tündöklő darabokat is felpróbálhatsz. Talán eddig eszedbe sem jutott, hogy egy tűzpiros vagy királykék ruhát ölts magadra, de addig, amíg ki nem próbáltad, soha ne mondd, hogy soha.

Bármelyik stílus is áll hozzád közelebb, biztosan megtalálod azt a ruhát, ami úgy áll rajtad, mintha rádöntötték volna. Az Esküvőpalota kínálatában pedig nemcsak a menyasszonyi és menyecske ruhát, hanem a hozzá illő ékszereket is kiválaszthatod. Sőt mindent, ami szükséges egy csodálatos és emlékezetes esküvőhöz. Az eljegyzési és karikagyűrűket, a vőlegény ruháját de a tortát és a catering szolgáltatást is megrendelhetitek. Ha azt szeretnéd, hogy minden flottul menjen, akkor pedig érdemes egy profi esküvőszervezőt, fotóst és ceremóniamestert is felkérni a feladatok lebonyolítására. Mindezt akár egy nap alatt is elintézheted, nem szükséges hosszas utánajárás és telefonálás, mert egy helyen minden szolgáltatást megkapsz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: