Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 28. szerda

Esküvő

Esküvő télen? Miért ne?!

Ha valaki meghallja azt a szót, hogy esküvő, automatikusan a napsütés, a meleg idő és a szabadtéri mulatság jut eszébe. Ezzel szemben egyre többen nyitottak a más évszakokban tartandó esküvőkre is, de leginkább a téli menyegzők szaporodtak el az utóbbi időben. Megmutatjuk, hogy milyen ékszereket válassz, ha igazi havas hercegnő szeretnél lenni a képeken és a szertartáson!

részletek

Vettel titokban megnősült a Francia Nagydíj előtt

Karikagyűrűvel a kezén jelent meg Le Castellet-ben a Ferrari német F1-es pilótája: sajtóértesülések szerint a négyszeres világbajnok nemrég elvette élete szerelmét, Hanna Pratert.

részletek

A Renault fizethette volt elnöke lagziját

A Renault bejelentette, jelezni fogja a hatóságoknak, hogy volt elnök-vezérigazgatója Carlos Ghosn 50.000 eurós, „személyes kedvezményt” kapott a versailles-i kastélyparkban.

részletek

Jön az esküvő Magnussenéknél

Egy dán bulvárlap, az Ekstra Bladet szerint a Haas versenyzője, Kevin Magnussen eljegyezte barátnőjét, Louise-t, jövőre pedig az esküvőre is sor kerülhet. Magnussen nem is tagad, de sokat nem is akar róla beszélni.

részletek

Idén is A6-ost nyerhet egy boldog ifjú pár

Idén is elindította esküvői játékát a Das WeltAuto, amely során a szerencsés párok egy Audi A6-ost nyerhetnek menyegzőjük idejére. A jegyesek egészen október közepéig pályázhatnak a sofőrös luxusautóra, ehhez a márka Facebook oldalán kell megosztaniuk megismerkedésük történetét.

részletek

Újabb finn házasság: Bottas is megnősült!

Néhány héttel Minttu és Kimi Raikkönen esküvője után az F1-es mezőny másik finn versenyzője, Valtteri Bottas is elvette élete kedvesét, a meseszép úszónőt, Emilia Pikkarainent.

részletek

Kimi nősül – Itáliában, szerződéssel

Újabb részletek derültek ki az esküvőről, melyet ezen a hétvégén (feltehetőleg pénteken) rendeznek meg szűk körben – kiválasztották a tanúkat, s azt is tudni lehet, hogy házassági szerződést kötöttek.

részletek

Horner méregdrága autót vett nászajándékul

A Red Bull csapatfőnöke hosszas előkészületek után mondta ki a boldogító igent kedvesének, az ex-Spice Girl Geri Halliwellnek. Horner több F1-es nagyságot is meghívott esküvőjére.

részletek

Csütörtökön esküszik Christian Horner

A Red Bull csapatvezetője és az egykori Spice Girl, Geri Halliwell ezen a héten mondja ki egymásnak a boldogító igent. A vendégek között A szupercsapatból ismert Mr. T is ott lesz.

részletek

Button még az óévben megnősült

Az év utolsó napja igazán emlékezetesre sikeredett a 2009-es F1-es bajnok számára: Hawaiion feleségül vette kedvesét, Jessica Michibatát, akinek Valentin-napon kérte meg a kezét.

részletek