DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Esküvő télen? Miért ne?!

Ha valaki meghallja azt a szót, hogy esküvő, automatikusan a napsütés, a meleg idő és a szabadtéri mulatság jut eszébe. Ezzel szemben egyre többen nyitottak a más évszakokban tartandó esküvőkre is, de leginkább a téli menyegzők szaporodtak el az utóbbi időben. Megmutatjuk, hogy milyen ékszereket válassz, ha igazi havas hercegnő szeretnél lenni a képeken és a szertartáson!

Mivel a télről mindenkinek a hideg és a letisztult színek jutnak eszébe, így nem véletlen, hogy a legkedveltebb egy téli esküvőre a hófehér ruha. Hiszen a havas tájban az összes többi szürkének, használtnak tűnhet, szemben a hófehér tisztaságával. Ehhez persze ki kell választani a tökéletes ékszereket is az Ékszerpalotánál, amik segítenek hangsúlyozni a ruha fehérségét. 

Ékszerpalota_Október19_LM1



Ezüst és fehérarany

A téli esküvőn jellemzően a hűvös, fémes színek kapnak kiemelkedő szerepet. Ez hivatott hangsúlyozni a tél hidegségét és azt a tisztaságot, ami a háborítatlan havas tájat jellemzi. Ehhez legtöbbször az ezüst ékszerek és kiegészítők passzolnak, de nem kell elzárkózni a fehérarany selymes csillogásától sem. Ettől egy picit melegebb, lágyabb lesz az összhatás, de nem feltűnően. Ha a gyűrűn kívül más ékszernél is a fehéraranyat részesíted előnyben, akkor az igen harmonikus és elegáns lesz. 

Amennyiben tovább fokoznád a hőhullámot, akkor válogass nyugodtan rosegold kiegészítőket, amik bár eltérnek a tél hangulatától, de ha egységet alkotnak, akkor tökéletes ártatlanságot és eleganciát sugallnak. Praktikus elgondolás, hogy megjelenjen a dekoráció különböző elemeiben is. 

Ékkövek a télben

A tél szempontjából a leghangsúlyosabb ékkő a gyémánt. Ez képes csak visszaadni a havon megcsillanó napfényt vagy a jégen tükröződő csillogást. Sőt, a jégszobrok semmihez nem hasonlító intenzitása is csak a gyémántok ragyogásával mérhető. A jégből készült szobrok igazán különleges dekorációi lehet egy téli esküvőnek. 

Ha mégsem a gyémántban látod a megoldást, akkor próbálkozz a különböző, hűvös árnyalatú kövekkel. Ilyenek például a zafír, a turmalin, esetleg az opál kékje.

Amennyiben inkább a gyöngyökhöz vonzódsz, akkor sincs probléma, hiszen remekül kiemelik a tél hűvösét. A meleg árnyalatok helyett inkább hideg kéket vagy szürkét válassz, mert azok nagyon jól mennek a téli évszakhoz. Ha igazi királynői megjelenést szeretnél, akkor gondolj egy merészet és használj vérvörös rubint! Sokkolóan fog hatni a hófehérben, egészen olyan lesz, mint egy vöröslő csepp vér a havon. Persze nem csak nyakékben vagy karkötőben érdemes gondolkodni, hanem nyugodt szívvel választhatsz egy dekoratív brosst is a válladra borított stólára. Azt azért ne feledd, a kevesebb néha több!

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: