Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. október 6. csütörtök

Ékszer

Újabb engedményt tett az FIA ékszerügyben

További egy hónap türelmi időről szólnak a hírek, június 30-áig állítólag nem büntetik meg a versenyzőket az ékszerek viseléséért - az egyeztetések pedig folytatódnak az érintettek között.

részletek

GPDA-elnök: Jó oka van az ékszerszabálynak

A korábban az F1-et is megjárt Alexander Wurz egy dán pilóta esetén keresztül mutatta be, miért fontos a tűzálló alsónemű használata – az osztrák ugyanakkor némileg az FIA stílusát is krizitálta.

részletek

Haladék Hamiltonnak: két versenyen még hordhatja ékszereit

Az FIA ékszerszabálya miatt a tiltakozó Lewis Hamiltonnak a hétvégi indulása is majdnem veszélybe került, de egyelőre megkegyelmezett neki a szövetség. Monacóig kapott időt, hogy döntsön.

részletek

Piercing- és alsónemű-ellenőrzés Miamitól

Az FIA nem viccelt, és komolyan betartatja az ékszerekre és alsóruházatra vonatkozó szabályokat. A versenyigazgató felsorolta, milyen riasztó kockázatokkal járhat egy tűzeset.

részletek

„Le kellene vágni a fülem, hogy kivegyem a piercingem”

Az ékszerszabály volt az Ausztrál Nagydíj egyik mellékes beszédtémája. Lewis Hamilton kijelentette, nem fogja betartani az előírást – némelyik piercingje nem kivehető.

részletek

Kreatív otthoni elfoglaltságok iskola után

Egy egész napos tanulás után a gyerekeknek is szükségük van a kikapcsolódásra. Sajnos sokaknál ez mindössze annyit jelent, hogy a leckék végeztével lehuppannak a kanapéra, és a tévénézéssel vagy agyzsibbasztó játékokkal igyekeznek kissé lelazítani a tanulás miatt megfáradt agysejtjeiket. Azonban vannak olyan kreatív tevékenységek, melyek feltöltenek, örömet adnak és fejlesztenek, ráadásul a közösen töltött időnél nincs értékesebb.

részletek

Esküvő télen? Miért ne?!

Ha valaki meghallja azt a szót, hogy esküvő, automatikusan a napsütés, a meleg idő és a szabadtéri mulatság jut eszébe. Ezzel szemben egyre többen nyitottak a más évszakokban tartandó esküvőkre is, de leginkább a téli menyegzők szaporodtak el az utóbbi időben. Megmutatjuk, hogy milyen ékszereket válassz, ha igazi havas hercegnő szeretnél lenni a képeken és a szertartáson!

részletek