DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat
Egyéb

Esküvői dekor, koszorúslány ruha? Milyen alapanyagot érdemes választani?

Egy esküvő tökéletes lebonyolítása rengeteg kihívást tartogat, kezdve a tervezési folyamatoktól a komplett megszervezésig.

A díszek és dekorációs elemek közötti harmónia ugyanúgy alapvető, mint a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása. Milyen alapanyagokkal érdemes dolgozni?

 

Az első lépések

Életünk legemlékezetesebb napjának minden szempontból tökéletesnek kell lennie, szem előtt tartandó, hogy a színek harmóniában legyenek egymással, s ebbe beletartozik az abrosz árnyalata is. Szerencsére bőséges opció áll rendelkezésünkre a K-ELME dekorációs anyagok választéka által. Az anyagok kiválasztása döntő az egész megjelenés tekintetében, nem mindegy, hogy mit választunk a különleges eseményre.

Kezdhetjük a kisebb elemek megtervezésével és a ruhák anyagának kiválasztásával is, a lényeg, hogy mihamarabb eldöntsük, milyen textilt használunk és mely színek domináljanak.

https-__k-elme.com_ - 2023 május - Cikk1A dekorációs anyag rengeteget emelhet a ruha és a díszek terén is. Nagyon sok lehetőség közül válogathatunk, de ehhez pontosan tudnunk kell, hogy milyen stílusú esküvőt szeretnénk. A termékpaletta igen bőséges, néhány ajánlott anyag például a szatén, a tüll, a hideg jersey, a minimatt, a dekor-bélés selyem és a csipke.

 

Elegáns dekorációs anyagok a nagy napra

Az egyik leggyakrabban választott a szaténselyem. Igazán kelendővé teszi, hogy csillogó, ragyogó fénnyel rendelkezik, mivel remekül játszik a fény az anyagon, különösen libbenéskor. Tánc közben érvényesül a leginkább ez a vonzó tulajdonsága. Remek választás például menyecske ruhához, ugyanakkor asztalközép és székmasni is készülhet belőle.

Talán a második legnépszerűbb anyag a tüll, melyet sokféleképpen felhasználhatunk, egyrészt habos-fodros menyasszonyi ruhaként, másrészt alsószoknya, felsőszoknya, masni és fátyol tervezéséhez is. Szintén kiemelendő, hogy varázslatos dekorációk készülhetnek belőle, például boldogságkapuhoz, templomi padsorokhoz díszek formájában. A tüllt ugyanakkor igényes csomagolásokhoz is alkalmazhatjuk.

A modern világ koszorúslányai legtöbbször a hideg jersey textilre szavaznak. Ami nem is meglepő, hiszen komfortos viseletet garantál, ráadásul változatos színválaszték jellemzi, és különböző fazonú ruhák varrhatók belőle.

A minimatt kifejezetten abroszokhoz kínál remek megoldást, sőt székszoknyakészítéshez is remek választás. Ajtó, csővezetékek eltakarására pedig a legjobb alternatíva.

 

Dekor-bélésselyem és csipke

Költségkímélő opciót nyújt, leginkább a háttér feldíszítéséhez alkalmazandó a dekor- bélésselyem, kiváló mennyezeti díszekhez, omló drapériákra, fényfüggönyökhöz.

A minden korban romantikus csipke tulajdonképpen bármihez felhasználható: a ruha kiegészítéseként, székmasniként és party fotóbox készítéséhez egyaránt.

A sok-sok lehetőség közül érdemes azokat előnyben részesíteni, amelyek passzolnak az általunk választott stílushoz. Hallgassunk egyszerűen a szívünkre, hiszen ez a nap rólunk szól!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: