DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Egyéb

Add meg okostelefonodnak a maximális védelmet!

Életünk ma már elképzelhetetlen okostelefon nélkül, hiszen az alapvető kommunikáción túl sok más egyébre is használható, a szórakoztatásunkat éppúgy szolgálja, akár a munkánkat, a pénzügyeinket vagy hétköznapi teendőinket.

A felhasználói élmény fokozásának szem előtt tartásával a gyártók egyre nagyobb kijelzőjű és egyre vékonyabb készülékeket állítanak elő, amelyek ezáltal sérülékenyebbek. A gondos használat megóvhatja a telefonokat, azonban elég egy rossz mozdulat, és máris megtörténik a baj, a javítás pedig egy iPhone esetében komoly összegbe kerülhet. Védd meg a készüléket már az első használattól, használj a kijelzőt védő üvegfóliát és a készülékházat biztosító tokot!

 

Hogyan védheted meg a kijelzőt?

Az okotelefonokat ma már szinte mindenhova magunkkal visszük, ezáltal sokféle kockázatnak tesszük ki, így a gyári megoldásokon felül extra védelemre szorulnak. A nagy keménységű, ezáltal strapabíró iPhone üvegfólia tökéletes biztonságot nyújt a kijelzőnek, amennyiben a megfelelő méretben és módon kerül ráhelyezésre. 

https-__hellocase.hu_ - 2023 április - Cikk1



A kijelző épsége elengedhetetlen nemcsak amiatt, mert a használati élményt jelentősen befolyásolja, hanem mert biztosítja a belső alkatrészek védelmét is, ugyanis a repedéseken beszivároghat a nedvesség, bejuthat a szennyeződés, ami károsíthatja a hardvereket, ezáltal működési problémák léphetnek fel.

 

Megfelelő kijelzővédő üvegfóliát válassz!

Egy kijelzőcsere nem kevés pénzbe kerül, egy új készülék pedig még többe fájhat. Ehhez képest egy megfelelő kacállósággal rendelkező, a készülékre tökéletesen illeszkedő, ezáltal nagy fokú védelmet biztosító ragasztott üvegfólia néhány ezer forintos költsége elhanyagolható, és mindenképpen megéri a befektetést. 

Nem érdemes tehát a beszerzésén spórolni, ahogy azon sem, hogy a legolcsóbb forrásból vásárold, hivatalos márkaszervizben vagy más megbízható forgalmazótól szerezd be, így biztos lehetsz benne, hogy amit kapsz, az valóban a telefonod védelmét szolgálja. Sok gyenge minőségű terméket találni ugyanis a piacon, amelyektől hiába várod a maximális támogatást, viszont ha ezzel nem vagy tisztában, abba a hitbe ringathatod magad, te mindent megtettél. 

 

Melyik üvegfólia a megfelelő?

A korábban használt műanyag fóliákat felváltották a különböző üvegfóliák, mivel ezek hatékonysága a keménységüknek köszönhetően jóval magasabb, nagyobb védelmet nyújtanak a mély karcokkal, nagyobb ütésekkel szemben is. 

A hő- és vízálló üvegfóliák a zsíros szennyeződéseknek is ellenállnak, és szakszerű felhelyezéssel hosszú élettartamot garantálnak, a széleken nem válnak le, nem kopnak, nem buborékosodnak.

A 9H keménységű, valamint a dupla edzett üvegből készült 3D fóliák tökéletes védelmet garantálnak, és a képernyőt érő erőhatásra sem törnek szilánkosra, csupán pókhálószerűen, és az esetek többségében megvédik a kijelzőt a nagyobb sérülésektől.

A Privacy fólia megvédi a telefonod képernyőjét a kíváncsi tekintetek elől, így hasznos lehet, ha fontos számodra a magánszféra megőrzése.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: