DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Telefon

Mutasd meg a mozgás élményét: A HONOR Magic5 Pro a sportfotózás átalakításával örökíti meg a láthatatlan pillanatokat

A sportfotózás mindig is komoly kihívást jelentő, izgalmas területe volt a fényképészetnek, ami a szakértelem, az időzítés és a fejlett kameratechnológia tökéletes összhangjából áll. A HONOR legújabb csúcskategóriás telefonja, a HONOR Magic5 Pro erőteljes, tripla kamerarendszerével új szintre emeli a sportfotózást.

részletek

Egyedi megjelenés és újragondolt teljesítmény, ez a Nothing Phone (1)

Egyedi fénymintával megjelenített értesítések, átlátszó, mégis ellenálló kialakítás és erőteljes működés. Ismerd meg a Nothing Phone (1) okostelefont!

részletek

Add meg okostelefonodnak a maximális védelmet!

Életünk ma már elképzelhetetlen okostelefon nélkül, hiszen az alapvető kommunikáción túl sok más egyébre is használható, a szórakoztatásunkat éppúgy szolgálja, akár a munkánkat, a pénzügyeinket vagy hétköznapi teendőinket.

részletek

Prost: Senna szinte könyörgött, hogy ne vonuljak vissza

Hosszú éveken át egymás legkeményebb riválisai voltak a Formula-1-ben, időnként éles pengeváltásokkal és haraggal. Prost utolsó futamán azonban kibékültek, Senna pedig kérlelte a franciát, maradjon az F1-ben.

részletek

Verstappen: Innentől Wolff ne is hívogasson minket

A vasárnapi incidens sok emberben sok mindent megváltoztatott. Jos Verstappen például úgy érzi, a Mercedes csapatfőnöke ezennel abba is hagyhatja a feléjük indított telefonhívásokat.

részletek

Magyarországra is érkezik a HONOR 10X Lite

A Honor nemzetközi technológiai márka bejelentette új készülékét, a Honor 10X Lite okostelefont. A négykamerás rendszerrel és 6,67”-es kijelzővel érkező Honor 10X Lite-ot 5000 mAh-s akkumulátor táplálja.

részletek

Továbbfejlesztett hőkamerával érkezik a Cat S62 Pro

A Bullitt Group, a Cat® phones márka licencpartnere hivatalosan is bemutatta új csúcskészülékét, ami a jelenleg elérhető legjobb felbontású beépített FLIR Lepton® hőkamerával érkezik.

részletek

Strapabírásra tervezve: Cat S31

A masszív telefon szélsőséges körülmények között is tökéletesen a dolgát - lehet víz, por, ingadozó hőmérséklet, vagy akár le is ejthetjük, ezt mind nagyszerűen kezeli.

részletek

Új strapabíró nyomógombos telefon a Cat Phones-tól

A Cat® Phones bejelentette új strapabíró telefonját a B26-ot, amely hosszú üzemidővel és a márkától megszokott ütésálló készülékházzal bír. Az IP68 szabványnak megfelelő készülék teljes mértékben porálló, és 1,2 méteres mélységig vízálló. Emellett kibírja az akár 1,8 méteres magasságból betonra való leejtést is.

részletek

Mit tegyünk, ha egyedi fényképes telefontokot szeretnénk a telefonunkra?

A válasz egyszerű: tervezzünk magunknak! Hogy hol és hogyan? Nagyon egyszerű a recept. Keress egy megbízható webáruházat, mint amilyen a Pitbullcase.hu és egy jó képet. A kettőt hozd össze, és kész a tökéletes tok. Na jó, ennyire nem egyszerű, de majdnem.

részletek

Magyarországra is érkezik az új csúcskategóriás HONOR

A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy augusztus 23-ától Magyarországon is megvásárolható a Honor 20 Pro. A dinamikus-holografikus hátlappal érkező készülék négykamerás rendszerének fő kameráját a Sony IMX586 48 MP-es hátlapi kamerája alkotja. Ez továbbfejlesztett AI Ultra Élesség móddal segíti a világos, tiszta képeket, a mesterséges intelligencia által vezérelt stabilizáción keresztül pedig csökkenti a bemozdulásból származó elmosódást.

részletek

Ricciardo: Markónál sokszor csak hallgatni és bólogatni kellett

A Red Bull segítségével került be a Formula-1-be és ért el sikereket Daniel Ricciardo. Bár Helmut Marko nyilatkozataiban gyakran megtalálja volt pilótáját, az ausztrál egyszer sem szúr vissza.

részletek