DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd

Egyéb hírek

Milyen hulladékot szállíthatunk el?

Sittszállításra nem is gondolnánk, mennyire szükségünk van, a folyamatot általában észre sem vesszük, ha éppen nem nekünk van rá szükségünk. Alapvető elvárás az, hogy a városok utcáin, pláne Budapesten rend és tisztaság legyen, egy felújítás, építkezés, lomtalanítás ne okozzon nagyobb fennakadást, pláne ne kelljen napokon, heteken keresztül kerülgetni az ott hagyott hulladékot.

részletek

„A közösségi média kegyetlen platform”

Mint minden professzionális sportolónak, az F1-es pilótáknak is hatalmas nyomás alatt kell teljesíteniük hétvégéről hétvégére. George Russell nyíltan beszélt arról, hogyan küzd meg a kritikákkal.

részletek

Tovább szponzorálja Verstappent a vádolt cég

Beszünteti motorsportos ténykedését a holland Jumbo áruházlánc, amelynek korábbi vezetőjét egy hétre őrizetbe vették. Egy kivétellel: a cég továbbra is Max Verstappen személyes szponzora marad.

részletek

Több millióval kevesebbet keresett Hamilton

Kicsúszott a Forbes listájának top 10-es élmezőnyéből a hétszeres F1-es világbajnok, aki 17 millióval keresett kevesebbet 2022-ben, mint előtte. Max Verstappen is az ötvenes mezőnyben.

részletek

„Álomautót” kapott Alonso az Astontól

Máris új „szolgálati járművet” kapott Fernando Alonso: egy Aston Martin DBX707-est kapott új csapatától, amellyel elmondása szerint „felülmúlták a várakozásokat”.

részletek

Bemutatkozik az i Vision DEE tanulmányautó

A Las Vegasban megrendezett 2023-as Szórakoztató Elektronikai Kiállítás reflektorfényeinek kereszttüzében a BMW az autóban és az autón kívül átélhető digitális élmény jövőképébe enged betekintést.

részletek

Verstappen első 2023-as versenyére készül

Max Verstappen a virtuális Le Mans-i 24 óráson teljesíti első idei versenyét. A holland a Team Redline csapatával veselkedik neki ismét a sikernek.

részletek

Döbbenet: elhunyt Ken Block

Sokkoló hír érkezett kedd reggel: életét vesztette a népszerű showman-autóversenyző, Ken Block. Nyugodjon békében.

részletek

Így búcsúztatták a 2022-es évet az F1-esek

Hamilton és Russell képekben foglalta össze 2022-es évét, Bottas biciklizett, Albon egy jachton volt – összegyűjtöttük a versenyzők szilveszteri posztjait.

részletek

Verstappen interjút adott a Netflix stábjának

Ahogyan az várható volt, Max Verstappen 2023-ban ismét látható lesz a továbbra is népszerű Drive to Survive című sorozatban. A holland elárulta, már túl vannak egy forgatáson.

részletek

Hamiltont gyalázta a botrányos influenszer

Andrew Tate egy videóban beszélt arról, hogy győzne az F1-ben Hamilton autójával – majd testvérével azt részletezték, hogyan vernék össze a világbajnokot.

részletek

Autót tört első randiján a MotoGP bajnoka

Francesco Bagnaia menyasszonya rántotta le a leplet az incidensről, amely után alig bírta abbahagyni a nevetést. Az is kiderült, hogy a ducatis imád – és tud is – főzni.

részletek