DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

versenyigazgató

Hill: Nem kellett volna kirúgni Masit

A britek 1996-os világbajnoka szerint ugyan jócskán voltak vitatható dolgok a versenyirányításban a tavalyi évben, ennek ellenére nem érzi, hogy meneszteni kellett volna Michael Masit.

részletek

Először célzott Masi menesztésére az FIA

Fennáll a lehetősége, hogy új versenyigazgatót neveznek ki – mondta az együlésesek igazgatója, Peter Bayer. Bárhogy is lesz, Masi eddigi teendőit több szakember között osztják fel.

részletek

Ki lehet Michael Masi utódja versenyigazgatóként?

Az FIA belső vizsgálatának eredményét csak a szezonnyitó hétvégén hirdetik ki, de F1-es körökben szinte biztosnak tekintik, hogy az ügy Michael Masi pozíciójába kerül.

részletek

Marko: Ha Verstappen elszakadt volna öt másodpercre, akkor tízre büntetik

A Red Bull talán túlságosan is ünnepelt a pole-pozíció megszerzését követően, ám utána vasárnap jöttek a nehézségek. A főtanácsadó azonban úgy véli, a versenybíróság nem hagyta volna nyerni Verstappent.

részletek

Marko odaszólt a Verstappent hátraparancsolóknak

Össztűz zúdul a versenyigazgatóra és Lewis Hamiltonra is a Bahreini Nagydíjat követően. Kiszámolták azt is, hogy kicsit sem állja meg a helyét, hogy Hamilton ne szerzett volna előnyt a kanyarlevágásokkal.

részletek

Változtatnának a piros zászlós rendszeren

Monzában különös probléma ütötte fel fejét, a Q3 elején Kimi Raikkönen odacsapta autóját, a piros jelzésnél viszont sokáig kétséges volt, ki tarthatja meg mért körét és ki nem. Változás várható.

részletek

Vandoorne elcsábította a főnök lányát

Stoffel Vandoorne a pályán idén kevésbé, de pályán kívül viszont nyerő ember. Gyönyörű párja ugyanis nem más, mint Gil de Ferran lánya, Anna de Ferran, azaz saját főnöke lánya.

részletek

Barcelonában is büntetik a kanyarlevágást

A versenyigazgatóság a Spanyol Nagydíjon is szigorúan veszi a kanyarlevágásokat és a megfelelő módon pályára való visszaérkezést, ahogy azt Szocsiban is tette. Aki vét a szabályok ellen, büntetésre számíthat.

részletek