Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

ZakBrown

Szabályváltozást sürget a spái fiaskó után a McLaren-vezér

Zak Brown szerint sem helyes, hogy versenynek titulálták a safety car mögött megtett néhány kört, ezért a szabály felülvizsgálatát szorgalmazza – ami a hírek szerint meg is történhet.

részletek

Brown: A McLaren hamarosan le fogja tudni győzni a Mercedest is

Zak Brown McLaren-ügyvezető szerint az nem járható út, amit a Racing Point csinál, hogy csak másolják a Mercedest. Ők ezt nem tervezik akkor sem, amikor jövőre Mercedes-erőforrásokra váltanak.

részletek

McLaren: Valamelyik csapat nagyot fog kaszálni 2021-ben

Zak Brown nagyon fontosnak tartotta, hogy véglegesítsék, 2021-től a Mercedes szállítja a motorokat az új McLarenbe. Szerinte lesz most is olyan csapat, aki bele fog nyúlni a szabályokba.

részletek

Wolff: Nem szabad túlgondolni a McLarennel kötött szerződést!

Toto Wolff egyértelműen leszögezte, hogy ha valaki esetleg arra gondolt volna, hogy a Mercedes hosszabb távon majd kiszáll a Formula-1-ből gyári csapatként a wokingiakkal kötött szerződés után: a McLaren nem gyári szerződésben fogja a motorokat kapni.

részletek

Idő kérdése a McLaren teljes szezonos IndyCar-programja

Két éve már ott volt Fernando Alonsóval a McLaren az Indy 500-on, akkor még az Andretti Autosporthoz társulva. Idén már saját autóval indulnak, hamarosan pedig jöhet a teljes szezonos szerepvállalás is.

részletek

Brown: Azon vagyunk, hogy a McLaren visszakapaszkodjon!

Zak Brown, a McLaren első embere elmondta, ő és minden munkatársa gőzerővel dolgozik azon, hogy az idei mélypont után jövőre már jóval feljebb keressük a nevüket a tabellán.

részletek

McLaren-Williams háború a szponzorokért?

A Williams csapatfőnöke szerint a McLaren vezérigazgatója áthágott egy korábbi megállapodást. A szponzorok átcsábítását nem veszi jó néven és nem is hagyja magát Claire Williams.

részletek

A McLaren 2018-nál nem húzza így tovább

Az „így” alatt az értendő, hogy a csapat egyszerűen McLaren Honda névre hallgat, s nincs semmilyen névadó szponzor mellettük – a wokingi F1-es istálló új vezére leszögezte, hogy még idén partnert kell találni.

részletek

A McLaren főnöke bevásárolta magát a Formula-E-be

A wokingi F1-es alakulat novemberben, Ron Dennis helyére kinevezett vezérigazgatója médiabirodalmán keresztül lett részvényes az elektromos sorozatban.

részletek

Ő lehet a McLaren új vezérigazgatója

Sajtóhírek szerint év végén leköszön tisztségéből a csapatnál több mint harminc éve dolgozó Ron Dennis, helyére pedig az érkezhet, akit többen Bernie Ecclestone utódjának tippeltek az F1 élén.

részletek

Így lehet átformálni az F1 rajongói bázisát

A sportágat életben tartó drukkerek és tévénézők egyre kevesebben vannak, az F1-es szponzorációban jártas Zak Brownnak viszont vannak ötletei a tendencia megfordítására.

részletek

2019-től jöhet a második USA Nagydíj

Az F1 kereskedelmi jogainak átvételére paddock-hírek szerint legnagyobb esélyes Zak Brown úgy véli, hogy az Egyesült Államok három év múlva már egy második futamnak is otthont kellene adnia.

részletek
Olvastad már?