DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat

ZakBrown

Nem félnek az Aston Martintól!

A középmezőny élére törne idén az Aston Martin, de a riválisok nem érzik úgy, hogy különös figyelmet kéne fordítaniuk Alonsóékra.

részletek

Elhagyná-e Norris a McLarent a Mercedesért?

Többen is úgy látják, hogy siker hiányában a brit könnyen a Mercedesnél köthet ki. A McLaren vezérigazgatója azonban bízik a közösen felépített tervben.

részletek

Csapatot és pilótát is a Mercedestől vett a McLaren

Negyedik versenysorozatában is bemutatkozott a McLaren, amely immáron a Formula-E-ben is szerepelteti a márkát. A csapat vezérigazgatója a neves gárda terjeszkedése mögötti okokról beszélt.

részletek

Két szövetségese van Andrettiéknek a „kapzsi” F1-ben

A mezőnybe vágyó csapat tulajdonosa szerint az önző érdekek és a pénz miatt ellenkezik a jelenlegi istállók többsége – akik állítólag háromszorosára növelnék a csatlakozásért kért pénz összegét.

részletek

„Nincs sok esélyünk fejlődni jövőre”

Megnehezíti a McLaren dolgát az új szélcsatorna beépítésének késlekedése, a wokingiak azonban nem érzik úgy, hogy ezt kifogásnak használhatják fel a jövő évi teljesítményüket illetően.

részletek

McLaren: Néhány téren még hátrányban vagyunk

Bár Zak Brown, a wokingiak elnök-vezérigazgatója szerint a szakemberek már a helyükön vannak az F1-es istállónál, a létesítményeken még fejleszteniük kell, hogy felzárkózzanak a legjobbakra.

részletek

Brown és Seidl szerint is hosszú út áll még a McLaren előtt

„Még rengeteg dolgunk van” – vélekedett a monzai hétvégét követően Seidl és Brown. A McLaren vezetői ragaszkodnak hozzá, hogy senki ne ragadtassa el magát, hiszen bőven akad még tennivaló.

részletek

Szabályváltozást sürget a spái fiaskó után a McLaren-vezér

Zak Brown szerint sem helyes, hogy versenynek titulálták a safety car mögött megtett néhány kört, ezért a szabály felülvizsgálatát szorgalmazza – ami a hírek szerint meg is történhet.

részletek

Brown: A McLaren hamarosan le fogja tudni győzni a Mercedest is

Zak Brown McLaren-ügyvezető szerint az nem járható út, amit a Racing Point csinál, hogy csak másolják a Mercedest. Ők ezt nem tervezik akkor sem, amikor jövőre Mercedes-erőforrásokra váltanak.

részletek

McLaren: Valamelyik csapat nagyot fog kaszálni 2021-ben

Zak Brown nagyon fontosnak tartotta, hogy véglegesítsék, 2021-től a Mercedes szállítja a motorokat az új McLarenbe. Szerinte lesz most is olyan csapat, aki bele fog nyúlni a szabályokba.

részletek

Wolff: Nem szabad túlgondolni a McLarennel kötött szerződést!

Toto Wolff egyértelműen leszögezte, hogy ha valaki esetleg arra gondolt volna, hogy a Mercedes hosszabb távon majd kiszáll a Formula-1-ből gyári csapatként a wokingiakkal kötött szerződés után: a McLaren nem gyári szerződésben fogja a motorokat kapni.

részletek

Idő kérdése a McLaren teljes szezonos IndyCar-programja

Két éve már ott volt Fernando Alonsóval a McLaren az Indy 500-on, akkor még az Andretti Autosporthoz társulva. Idén már saját autóval indulnak, hamarosan pedig jöhet a teljes szezonos szerepvállalás is.

részletek