DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. szeptember 21. csütörtök

Wittmann

BMW: Formula-E? Miért ne!

Többek között erre a kérdésre is választ kaptunk a DTM versenyhétvégéjén a Hungaroringen. A BMW vezérigazgatójával és pilótáival is lehetőségünk nyílt beszélni a hétvége folyamán.

részletek

A BMW nem akar gyors Formula-E-t

Nem az autók sebességében látja az elektromos sorozat felemelkedésének lehetőségét a Formula-E-ben szerepvállalását fokozatosan növelő BMW. Versenyzőjük viszont éppen a lassú tempó miatt nem akar oda menni. Hol lehet a megoldás?

részletek

Nincs szüksége minden pilótának az F1-re

A kétszeres DTM-bajnok Marco Wittmann szerint az F1-be nagyon nehéz bekerülni pénz és kapcsolatok nélkül, ráadásul egy sportoló szempontjából nézve nem is feltétlenül az jelenti a csúcsot.

részletek

DTM: Mortara nyert, de Wittmann a bajnok!

Izgalmas csatában dőlt el a Német Túraautó Bajnokság bajnoki címe 2016-ban - Edoardo Mortara mindent megtett a sikerért, de Marco Wittmann előnye behozhatatlannak bizonyult.

részletek

DTM: Mortara életben tartotta bajnoki esélyeit

Miguel Molina szerzett rajt-cél győzelmet, de nem ő volt a futam sztárja. Sokáig úgy tűnt, már szombaton eldőlhet a bajnoki cím, Edoardo Mortara azonban belendült, és fantasztikus hajrával kapaszkodott a dobogóra.

részletek

Ütköztek a bajnokesélyesek, újabb Audi-siker

Már a rajtnál eldőltek a legfontosabb kérdések a DTM második magyar versenyén: Ekström mindenkit lerajtolva nyert, a mögötte összeakadó Wittmann és Mortara közül pedig utóbbi húzta a rövidebbet.

részletek

Mészárlást rendezett az Audi a Hungaroringen

Az első nyolc rajthelyről nyolc Audi indulhatott, s az első hat pozíciót meg is szerezték a négykarikások a Hungaroringen - Edoarda Mortara győzelmével immár biztos, hogy nem lesz a hétvégén bajnokavatás.

részletek

DTM: Melyik márka esélyei a legjobbak a Ringen?

Hétvégén újra magyar aszfaltra gurul a DTM mezőnye, amely utoljára 2014-ben járt a Hungaroringen. Vasárnap bajnokavatást is láthatunk – előzetes a versenyről.

részletek

Megállíthatatlan éllovas, kettős BMW-siker

A pole-ból induló Marco Wittmann könnyed győzelmet aratott a DTM első nürburgringi versenyén, így növelte összetettbeli előnyét, ám mögötte érdekes jeleneteknek és nagy csatáknak lehettünk szemtanúi.

részletek

DTM: Négyes BMW-győzelem

Őrségváltás történt a tabella élén, a korábbi bajnoki Marco Wittmann a bajnokság vezetőjeként érkezett Moszkvába, és akként is távozik onnan. Robert Wickens versenyét vezethetőségi hiba tette tönkre.

részletek

DTM: Kanadai siker, rajtbaleset, büntetések

Ha az élen nem is, hátrébb fordulatosan alakult a hollandiai első futam. Robert Wickens idei első győzelmét szerezte a bajnokság éllovasa, Wittmann előtt – három Mercedes az első négy helyen.

részletek

Kettős Audi-győzelem, de egy BMW az élen

Az élről induló Miguel Molina csak az első néhány körre vesztette el a vezetést, ám hamar visszaelőzte márkatársát, így idei első sikerét aratta. Paul di Resta leszorult az összetett első helyéről.

részletek