DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Wittmann

DTM: Piros zászló és ismét BMW-diadal

Remek rajtját követően Tom Blomqvist végig uralta a második versenyt Oscherslebenben Augusto Farfus és Marco Wittmann előtt - a futamnak Lucas Auer komoly bukása vetett véget.

részletek

DTM: A címvédő idén először pole-ban

Folytatódott a BMW dominanciája Moszkvában, Marco Wittmann pedig szezonja első rajtelsőségét gyűjtötte a délutáni versenyre. A három gyártó egy-egy pilótája az első három helyen.

részletek

A DTM-bajnokot nem hozta lázba a Formula-1

Marco Wittmann a közelmúltban a Toro Rosso F1-es autóját tesztelte jutalomként, ennek ellenére – részben a fizetős rendszer miatt – továbbra is a német bajnokság marad elsődleges számára.

részletek

Fájdalmas volt az F1-es teszt a DTM bajnoka számára

Nem akármilyen névvel erősödött az ausztriai teszt szerdai felállása, hiszen a Toro Rossót a DTM tavalyi bajnoka, Marco Wittmann próbálhatta ki. A német elárulta, igenis nehéz vezetni az F1-es autókat.

részletek

Verstappenre ma komoly feladat vár

A Toro Rosso a múlt hétvégi Osztrák Nagydíjon vetette be először idei legnagyobb évközi fejlesztési csomagját F1-es autóján, de igazán csak a ma kezdődő teszten fog kiderülni, hogy ez mekkora előrelépést eredményezett.

részletek

Toro Rossót tesztelhet a 2014-es DTM-bajnok

Marco Wittmann az Osztrák Nagydíj után életében először vezethet F1-es autót - a BMW és a Red Bull kapcsolatának köszönhetően a faenzaiak a szerdai tesztnapon próbálják ki a német pilótát.

részletek

DTM: Tarolhat újra a BMW?

A márka mindenképpen szeretne újra a legjobb lenni – a tavalyi szezon ismeretében címvédő bajnokukban, Marco Wittmannban bízhatnak leginkább a hétvégi szezonnyitó előtt.

részletek

DTM teszt: A BMW elöl, az Audi hátul

Oscherslebenben megkezdte utolsó háromnapos felkészülését a DTM mezőnye. A címvédő Marco Wittmann bizonyult a leggyorsabbnak, míg az Audik voltak a leglassabbak a három márka közül.

részletek

Ilyen, mikor a profi pilóták unatkoznak télen

A RaceRoom Experience a tökéletes kikapcsolódás? Az alábbi kép egy RaceRoom-hotlapversenyről készül, ahol öt profi próbálkozott a leggyorsabb kört megfutni. Bruno Spenglernek ez sikerült is.

részletek

Lesz-e címvédés idén a DTM-ben?

Nem találunk túl sok olyan versenyzőt a német bajnokság történetében, aki egymás utáni években tudott nyerni. Marco Wittmann-nak azonban határozottan ez a célja.

részletek

Kisorsoltuk az Ice-Watch karóráját

Elkelt az Ice-Watch által felajánlott karóra Marco Wittmann aláírásával, amelyért egy héten keresztül játszhattak olvasóink. Most kiderül kié lett az értékes nyeremény.

részletek

Fiatal tehetségeket próbál ki a BMW

Számos fiatal versenyző, köztük a GP3 bajnoka és a Formula-E legutóbbi győztese tesztelheti a BMW M4 DTM-et. Közben kijelölték Marco Wittmann F1-es tesztjének időpontját is.

részletek