DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 31. péntek

Whitmarsh

F1-Archív: Nem örül a McLaren Alonsónak

A spanyol megjegyzéseit nem nézi jó szemmel a Mercedes, Raikkönen visszatérhet a McLarenhez, Villeneuve nagy pénzért sem megy Amerikába, Schumacher méltósággal viseli a vereséget. Augusztus 27. hírei.

részletek

F1-Archív: Védik a McLaren rosszfiúit

Egyik évben Montoyát, a következőben már Alonsót – előbbi Schumacherrel is vívott egy parázs szócsatát ezen a napon. Hakkinen visszavonulása, Raikkönen pénzbírsága és Bianchi tesztje is szerepelt az F1-es hírekben április 26-án 2000 óta.

részletek

Megegyezés született Fallows ügyében

Hosszú ideig elhúzódott a jogi csatározás, mostanra azonban biztossá vált: áprilisban megkezdheti munkáját az Aston Martinnál Dan Fallows, miután megállapodás született a csapat és a Red Bull között.

részletek

Stroll megbízik Whitmarsh képességeiben

Sokat vár a McLaren korábbi szakemberétől az Aston Martin csapata. A tulajdonos, Lawrence Stroll régóta ismeri Martin Whitmarsht így megbízik benne és úgy véli az eddigi tapasztalati aranyat érnek.

részletek

A pilóták örülnek Whitmarsh visszatérésének

Ismert szakember tér vissza a Formula-1-be az Aston Martin igazolásának köszönhetően. Martin Whitmarsh egykor a McLarennél dolgozott, a pilóták egy része pedig örömmel fogadta az érkezését.

részletek

Szafnauer: Én maradok a csapatfőnök

Bár Martin Whitmarsh érkezésével felmerült, hogy változhat a jelenlegi csapatvezető, Otmar Szafnauer pozíciója az Aston Martin istállójánál, a szakember most megerősítette, minden marad a régiben.

részletek

Az Astonnál tér vissza a volt McLaren-főnök

Martin Whitmarsh hosszú éveken át dolgozott a wokingiak F1-es csapatánál, most pedig az Aston Martin Performance Technologies élére nevezte ki őt vezérigazgatónak Lawrence Stroll.

részletek

Ex-McLaren-főnök: Lewis és Ayrton a legjobb

Martin Whitmarsh szerint ők ketten voltak azok, akiket körüllengett egy különleges aura. A wokingiak egykori csapatvezetője azt is elmondta, miért nem tudott soha azonosulni Schumacherrel.

részletek

Alonso meg akarta zsarolni a McLarent?

Brit sajtóértesülések szerint Fernando Alonso tizenegy éve úgy akarta szabotálni Lewis Hamilton futamát, hogy megzsarolta a wokingi vezetést a Magyar Nagydíj előtt. Az istálló ellenállt, a spanyol eligazolt.

részletek

McLaren: Whitmarsh félreinformált

A wokingi istálló korábbi főnöke komoly kritikát fogalmazott meg a csapattal kapcsolatban, szerinte személyi változásokra is szükség lenne. A gárda azonban visszautasítja korábbi főnöke szavait.

részletek

Belső villongás a McLarennél, új főnököt akarnak

2012 után teljesen elvesztette a fonalat a McLaren az élmezőnyhöz képest, egyes hírek szerint kisebb forradalom készül az istállónál. Elégedetlen dolgozók csoportja kezdett egyéni akcióba.

részletek

Újabb nagyágyú csatlakozott Ross Brawnhoz

Elismerés jár a Formula-1-nek, amiért az elmúlt időszak legnagyobb mérnökeit és csapatvezetőit sikerül a szabályalkotó testületbe csábítania: most egy McLaren-vezér akadt a horogra.

részletek