Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. július 16. kedd

WSeries

W Series: A 18 éves Marta Garcia mindenkit legyőzött

Némi meglepetésre dominálni tudta a W Series norisringi futamát a spanyol versenyzőhölgy, aki mögött nagy csatában a két bajnoki esélyes, Beitske Visser és Jamie Chadwick futott célba.

részletek

Sophia Flörsch szerint a W Series csak PR, Susie Wolff sincs meggyőzve

A 2019-es év nagy áttörést jelent a női autóversenyzők számára: idén elindult a kizárólag nekik szóló W Series, ahova a legkülönbözőbb bajnokságokból – vagy akár szakágakból – érkeztek résztvevők.

részletek

Ne maradj le semmiről ezen a hétvégén sem!

Lesz MotoGP, Superbike, WTCR, DTM, W Series és ralikrossz-vb is - autósok és motorosok is megtalálják a maguk programját, mutatjuk, hogy mikor hova kell figyelni hétvégén.

részletek

Keszthelyi Vivien: Életem legkeményebb szezonja

A világ legfiatalabb háromszoros túraautó-bajnoka januárban váltott a formula kategóriára, és az azóta eltelt időben a megnövekedett követelmények miatt nem csak az életét, de a teljes edzéstervét, valamint az idő beosztását is át kellett szerveznie. Az ifjú magyar pilótának saját bevallása szerint minden nap túl kell szárnyalnia magát, de az erősítéseknek köszönhetően jobb formában van, mint valaha. A professzionális versenyszimulátoros teszteket pedig a világ különböző országaiban végzi.

részletek

Újabb lehetőségek F1-szuperlicensz pontokra

Minden egyes teljesített pénteki szabadedzés pontokat ér majd az F1-be igyekvő versenyzőknek, emellett hamarosan a női bajnokság, a W Series is bekerül ebbe a listába.

részletek

Chadwick szoros csatában nyert, Keszthelyi pontszerző

Miután látványos rajtbalesetben kiesett az egyik esélyes, Jamie Chadwick és Beitske Visser tulajdonképpen kétesélyessé szűkítették a W Series bajnoki csatáját. Misanóban a brit hölgy második győzelmét szerezte. Keszthelyi Vivien 10. lett.

részletek

Ne maradj le semmiről a Kanadai Nagydíjon!

Esti program lesz ezen a hétvégén az F1, de nap közben sem fogunk unatkozni: lesz Superbike, DTM, W Series és TCR Europe is, amit érdemes lesz majd követni. Mutatjuk a programot.

részletek

A Williams máris leszerződtette a női sorozat éllovasát

Még csak három hete indult útjára az autósport számára új horizontokat nyitó W Series, de az egyik F1-es csapat máris lecsapott az eddigi legmeggyőzőbb pilótahölgyre, Jamie Chadwickre.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

MotoGP, WTCR, DTM, W Series - F1 nélkül is van program, mutatjuk, hogy mely sorozatokat mikor lehet majd követni az előttünk álló hétvége folyamán.

részletek

Elérhetőnek tartja az F1-et a W Series első győztese

A napokban Jamie Chadwick nevét zengte az autósportos sajtó, miután fölényesen nyerte a női versenysorozat első futamát. A már férfiak között is bizonyított 20 éves lány pályafutása zsákutcába ért volna az új kezdeményezés nélkül.

részletek

Chadwick kalandos futamon a W Series első győztese

A még nyirkos pályán kezdődő női F3-as futam a zűrzavaros és egy nagy csattanást is hozó első kör után végig feszült csatát szolgáltatott, a pole-ból induló Jamie Chadwicknek meg kellett harcolnia a győzelemért.

részletek

Chadwick leiskolázta a női mezőnyt az esős időmérőn

Vizes pályán zajlott a W Series első kvalifikációja, ami piros zászló miatt a vártnál korábban véget is ért. A brit Jamie Chadwick folytatta remeklését, közel két másodperc előnnyel szerezte meg a pole-t.

részletek
Olvastad már?