Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. május 25. szombat

WSeries

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

MotoGP, WTCR, DTM, W Series - F1 nélkül is van program, mutatjuk, hogy mely sorozatokat mikor lehet majd követni az előttünk álló hétvége folyamán.

részletek

Elérhetőnek tartja az F1-et a W Series első győztese

A napokban Jamie Chadwick nevét zengte az autósportos sajtó, miután fölényesen nyerte a női versenysorozat első futamát. A már férfiak között is bizonyított 20 éves lány pályafutása zsákutcába ért volna az új kezdeményezés nélkül.

részletek

Chadwick kalandos futamon a W Series első győztese

A még nyirkos pályán kezdődő női F3-as futam a zűrzavaros és egy nagy csattanást is hozó első kör után végig feszült csatát szolgáltatott, a pole-ból induló Jamie Chadwicknek meg kellett harcolnia a győzelemért.

részletek

Chadwick leiskolázta a női mezőnyt az esős időmérőn

Vizes pályán zajlott a W Series első kvalifikációja, ami piros zászló miatt a vártnál korábban véget is ért. A brit Jamie Chadwick folytatta remeklését, közel két másodperc előnnyel szerezte meg a pole-t.

részletek

Indul a női bajnokság, ismerd meg az összes versenyzőt!

Hockenheimben megkezdte nyitószezonját a világ első női formulaautós sorozata, a W Series. Tartalékpilótaként Keszthelyi Vivien is részt vehetett az első szabadedzésen, de a futamon már nem lesz ott.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén! - program

Jerezbe látogat a MotoGP, Spában versenyez a WEC mezőnye, megkezdődik a DTM és a W Series idei szezonja is - mutatjuk, hogy mikor mit és hol lehet követni hétvégén.

részletek

Bottasszal versenyzett a W Series finn pilótahölgye

Hamarosan, a terv szerint már májusban, indul a női formulaautós verseny, azaz a W Series. Bemutatjuk a kategória finn résztvevőjét, az egyedüli anyát a sorban.

részletek

Jorda elmagyarázza, miért maradt ki a W Seriesből

Amikor a napokban a női formulaautós sorozat szervezői 28 fősre szűkítették a jelentkezők listáját, mindenkinek az elsők között szúrt szemet, hogy Carmen Jorda nincs a továbbjutók közt. De a helyzet nem ilyen egyszerű.

részletek

Keszthelyi is a W Series első továbbjutói között

Megtartotta várva várt pilótafelmérő programját a női formulaautós sorozatként idén útjára induló W Series. A jelöltek száma lefeleződött, de még vár rájuk egy teszt a versenyautóban, mielőtt kialakulna a 18 fős mezőny.

részletek

Jorda, Visser és Keszthelyi is szerepelhet a W Seriesben

A jövőre induló női formulaautós széria kiadott egy listát 55 pilóta nevével: közülük fogják kiválasztani azt a 18-at, akik megtöltik a 2019-es rajtrácsot. Számos ismert versenyzőnő található meg közöttük.

részletek

Silvestro: A női széria értelmetlen

W Series néven női versenyzőknek indítanak sorozatot a jövő évtől. Elsőre jó ötletnek, új lehetőségnek tűnik a Formula-1-be kerüléshez, ám egy aktív hölgyversenyző szerint nem túl jó az elképzelés.

részletek

Megoszlanak az F1-es pilóták véleményei a W Seriesről

Az austini paddockban sem ért mindenki egyet a jövőre debütáló, női formulaautós sorozattal kapcsolatban - van, aki szerint ez teljesen logikus lépés, más azonban úgy véli, az indulásig várni kell a véleményformáláshoz.

részletek
Olvastad már?