DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

VisaCashAppRB

Nem számított ilyen teljesítményre Tsunoda

Hiába ment már pénteken is jól, a Visa RB japánja magát is meglepte az imolai F1-es időmérőn nyújtott produkcióval – bár így sem volt teljesen elégedett.

részletek

Exkluzív: Ezért bíznak Ricciardóban az RB-nél

Nincs jó szezonja Daniel Ricciardónak, azonban a Visa Cash App RB-nél bíznak az ausztrálban – jelentette ki a Formula.hu-nak Laurent Mekies.

részletek

„Nonszensz, hogy lecseréljük Ricciardót” – Marko

Mármint legalábbis Imolában – később még megvizsgálhatják a kérdést. A Red Bull F1-es tanácsadója nem érti az ausztrál kétarcú hétvégéjét Miamiban.

részletek

Továbbra is hisz Ricciardóban az RB

Laurent Mekies csapatfőnök látja a fejlődés jeleit a többszörös F1-es futamgyőztes ausztrálon: a közeljövőben érkeznek is újítások, amelyek segíthetnek neki.

részletek

„Fél tizedek döntenek” az F1-es alsóházban

Laurent Mekies szerint csak akkor szerezhet pontot az F1-es mezőny második fele, ha mindent tökéletesen csinál, és ez éles munkára sarkall mindenkit.

részletek

„Sokkal jobb volt Ricciardo kínai hétvégéje”

Bár Stroll torpedózása után idejekorán véget ért számára az F1-es Kínai Nagydíj, maga a pilóta és Helmut Marko is látja a pozitívumokat.

részletek

Az új karosszéria miatt támadt fel Ricciardo?

Idén először jobb teljesítményt nyújt Yuki Tsunodánál az F1-es Kínai Nagydíjon, de az ausztrál egyelőre nem akarja ezt azonnal a cserére fogni.

részletek

Ricciardo a Visa RB-vel is beérné 2025-re

Korábban egyértelműen a Red Bullhoz visszatérést jelölte meg F1-es céljaként, de a jelenlegi csapatánál is élvezi a vezetést. Emlékeztetni akarja az embereket.

részletek

„A sebesség számít, és az megvan” – Mekies Ricciardóról

Védelmébe vette ausztrál pilótáját a Visa Cash App RB F1-es főnöke: szerinte sokat javult az utóbbi hetekben a rutinos versenyző formája.

részletek

„Yuki hatalmasat fejlődött mentálisan”

Szamurájként gurult pályára hazai F1-es nagydíján a Visa RB japánja: főnöke szerint teljesen új szintre került idén a negyedik szezonját teljesítő pilóta.

részletek

Más csapatok érdeklődését is felkeltette Tsunoda?

Helmut Marko szerint a japán kivirágzott, Peter Bayer pedig úgy látja, tinédzserből felnőtté érett – de vajon mit hozhat a Suzukában is pontot szerző pilóta jövője?

részletek

„Ez egyszeri eset, előfordul” – Ricciardo

Nem tekinti a gyenge szezonkezdete részének az F1-es Japán Nagydíj rajtja után történt balesetet az ausztrál, aki úgy érzi: lágy gumikon kellett volna indulniuk.

részletek