Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 21. péntek

Versenyzők

Versenyzők is kiakadtak Vettel büntetésére

Az F1-es Kanadai Nagydíj leintését követően jó pár autóversenyző fogalmazta meg kendőzetlen véleményét a végeredménnyel kapcsolatban, ezekből válogattuk ki a legérdekesebbeket.

részletek

Az Audi pilótái Lanzarote szigetén feszegetik a határaikat

A Lanzarote szigetén található Club La Santában, ideális külső körülmények között töltöttek el egy intenzív edzésekkel teli hetet az Audi DTM és Formula E sorozatokban versenyző pilótái, az Audi Motorsport vezetője, Dieter Gass és a csapatok vezetői. A hét végére a résztvevőknek még a házépítés feladatával is meg kellett küzdeniük.

részletek

Így született meg a TOP50 versenyző listája

Miután december 6-i ünnepélyes gálánk keretében bemutattuk a TOP50 magyar autóversenyző listáját és az azt tartalmazó Autósport évkönyv 2018-at, valamint díjaztuk a legjobbakat, a következőkben röviden bemutatjuk, hogy született meg a rangsor.

részletek

A versenyzők véleményét is kikérték a mexikói futamról

Nem csak az esős silverstone-i futam halasztásánál, majd törlésénél kérték ki a MotoGP-versenyzők véleményét, Mexikó 2019-es csatlakozását is a motorosok hatására csúsztatták el minimum egy évvel.

részletek

Sebastian Vettel TOP 10-es listája

A négyszeres világbajnok német versenyző sem úszta meg a kérdést, kit tart a Formula-1 jelenlegi versenyzői közül a tíz legjobbnak. Néhány meglepetéssel azért szolgált ilyen téren Vettel.

részletek

A MotoGP 2018-as felállása

A legtöbb csapatnál eldőlt a jövő évi felállás a királykategóriában, néhány helyen láthatunk mozgást. Kik lesznek a top- és kiscsapatok versenyzői jövőre?

részletek

Formula-E: Rajongók a versenyzők ellen

A Formula-E monacói állomásán ezúttal is összecsapott néhány pilóta pár szerencsés rajongóval a szimulátorok előtt - de hogyan lehet két komoly ütközés után is győzni?

részletek

„Az élpilóták levegő után kapkodnak – kell ehhez kommentár?”

A korábbi F1-es pilóta, és a GPDA jelenlegi elnöke, Alexander Wurz szerint az új autók visszahoztak valamit abból az időszakból, amikor a sportág népszerűsége a zenitjén járt.

részletek

Új autóversenyzők szövetsége alakult

Damon Hill vezetésével új érdekképviseleti szervezet jött létre PRDA néven - a brit ezzel azt szeretné elérni, hogy egy csapatok és kategóriák felett álló testület adjon hangot a versenyzők kívánalmainak.

részletek

Ez már az új F1: Engedélyezik a videózást a versenyzőknek és a csapatoknak

Már az első teszten érezhető a tulajdonosváltás, ugyanis a pilóták és csapataik is engedélyt kaptak arra a kereskedelmi jogok új tulajdonosától, hogy videókat készítsenek a katalán pályán.

részletek

Villeneuve: A mai pilóták tiszteletlenek egymással

A jelenkori F1 nagy kritikusa, Jacques Villeneuve szerint manapság a versenyzők azt hiszik, hogy videojátékban ülnek, ahonnan bármikor kiszállhatnak.

részletek

Már nincsenek tökös pilóták az autósportban?

A karrierje során végig a CART/Champ Car ügyeletes rosszfiújának számító Paul Tracy szerint az F1-ből, az IndyCarból és a NASCAR-ból is kivesztek a hozzá hasonló balhés figurák.

részletek
Olvastad már?