DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 1. szerda

Verschoor

F2: A büntetéseket követően Sargeant-győzelem

Logan Sargeant ölébe hullott a győzelem a spielbergi főversenyen, miután az előtte befutó Richard Verschoor–Jehan Daruvala párost a felügyelők különböző szabálysértések miatt büntetésekkel sújtották.

részletek

Zhou egy tökéletes versennyel nyert vasárnap

A szombati futamokkal ellentétben ezúttal egy biztonsági autótól mentes versenyt futott a mezőny. Ezúttal az UNI-Virtuosi kínai pilótája nyert, aki egy kiváló rajt után hibátlanul teljesített.

részletek

F2: Új futamgyőztes a délutáni sprinten

Richard Verschoor személyében új futamgyőztest avatott a Formula-2 Silverstone-ban, ahol a szombati második futam is több ütközést és biztonsági autós fázist hozott. A bajnoki éllovas Svarcman nullázott.

részletek

F2: Zhou nyerte az év első főfutamát

Sokáig úgy tűnt, hogy Oscar Piastri újabb nagy futamát hozza az F2 vasárnapi napja, de végül összeakadt Dan Ticktummal, a győzelmet pedig Guanyu Zhou szerezte meg.

részletek

Újonc holland nyerte a Makaói Nagydíjat

Meglepetés az F3-as mezőnyben, Mercedes-siker a GT-ben és egy kör alapján megállapított végeredmény a motorosoknál. Makaó 2019-ben is bizonyította, joggal van helye a világ kultikus versenypályái között.

részletek

Meglepő húzás a Red Bull pilótaprogramjában

Az energiaitalos istálló fiatalokat nevelő programja négy új névvel gazdagodott, ám nem olyan módon, ahogyan arra számítani lehetett - egyelőre nincs új Max Verstappen a láthatáron.

részletek

Így még senki sem írta le a Red Bull fiatal pilótáit

Tény, hogy az energiaitalosok támogatottjai talán Pierre Gaslyt kivéve messze állnak az F1-től, de meglepő éppen annak a szájából hallani kritikát, aki konkrétan azért felelős, hogy a legjobb pilótákat találja meg a Red Bull számára.

részletek

Fiatal, holland, gyors, de nem Verstappen - ki az?

Max Verstappen teljesítménye hazájában is óriási visszhangra talált, és van egy tőle néhány évvel fiatalabb honfitársa, aki szintén az F1-be készül - szintén a Red Bull támogatásával.

részletek