Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

VanAmersfoort

Neves csapat színeiben, F3-as szériában folytatja a magyar formulaautós

Gyorsan lépdel az együléses ranglétrán Révész Levente: egyetlen Formula-4-es szezon után 2022-ben már az európai Formula Regional sorozatban folytatja, a nagynevű Van Amersfoort Racinggel.

részletek

Máris elhalt a Formula Masters sorozat

Bár nagy reményekkel várták az első évadot, a jelek szerint már a születése előtt eltemetik az új Formula-szériát. A Formula-3-as Európa Kupa utódjának szánt sorozat érdeklődés hiányában elmarad.

részletek

Sophia Flörsch visszatért a pályára

Kevesebb, mint négy hónappal horrorisztikus balesetét követően visszatért a versenypályára Sophia Flörsch. A tizennyolc esztendős német hölgy teljesen meggyógyult és várja, hogy bizonyíthasson.

részletek

Flörsch: Nagymamám volt az őrangyalom

Elsírta magát, mikor megtudta, hogy mások megsérültek a makaói balesetben, meghökkentette a történtek visszhangja, és még Alonso is írt neki: interjút adott Sophia Flörsch.

részletek

"Schumacher nem olyan őrült, mint Verstappen"

A juniorkategóriákban csapatfőnökként mind Max Verstappennel, mind Mick Schumacherrel együtt dolgozhatott Frits van Amersfoort. A holland szakember szerint a német sokkal mérsékeltebb.

részletek

Exkluzív: Miért ilyen népszerű Max Verstappen?

Bár még mindig csak a negyedik szezonját teljesíti a Formula-1-ben Max Verstappen, a holland már az kezdetektől fogva a legnagyobb szurkolótáborok egyikével rendelkezik. Többek között erről, és a Red Bull tehetségének nehéz szezonkezdetéről is beszélgettünk Frits van Amersfoorttal, Verstappen Formula-3-as csapatfőnökével.

részletek

Exkluzív: Egy 42 éves csapat múltja és jelene

A Van Amersfoort Racing az egyik legjobb fiatal pilótákat foglalkoztató csapat. A hungaroringi F3-teszten az alapító-csapatfőnökkel, Frits Van Amersfoorttal készítettünk interjút.

részletek

Exkluzív: Verstappenről mesélt volt csapatfőnöke

Max Verstappen már a legelső formaautós szezonjában berobbant a köztudatba, a népszerűsége pedig a Forma-1-be kerülésével egyre csak növekszik. Hogyan szerződtette le Maxot a Red Bull? Visszatérhet-e miatta a Holland Nagydíj?

részletek

Mi lesz belőled, Mick Schumacher?

Michael Schumacher fia második szezonját kezdi meg formulaautós karrierjében, és idén már az esélyesek közé tartozik majd a német F4-ben. De vajon megvan benne az a plusz, ami a nagyobb kategóriák meghódításához szükséges?

részletek

Több csapat közül válogathat Mick Schumacher

Lehetséges, hogy a 16 éves pilóta Németországban és Olaszországban is versenyezni fog 2016-ban: a pletykák szerint egy Ferrarival szoros kapcsolatot ápoló istállóhoz szerződhet le.

részletek

Newey mégsem megy az F3-ba?

A Red Bull korábbi főtervezőjét, Adrian Neweyt az F3-as Eb-n szereplő Van Amersfoort Racinggel hozták kapcsolatba, a csapat azonban élesen cáfolta az értesüléseket.

részletek

Newey, Piquet: Álomcsapat épül az F3-ban

Minden idők legnagyobb F1-es tervezője egy háromszoros világbajnok fiával dolgozhat Max Verstappen volt csapatánál – már csak Mick Schumacher hiányzik a társaságból, ugye?

részletek