Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 21. hétfő

Változások

Sajtó: Binotto lemond a technikai igazgatói posztról

Úgy tűnik, valóban komoly átszervezés történik az idei évben betliző Ferrari vezetőségében. Mattia Binotto feladja technikai igazgatói posztját, helyét egy háromfős team veszi át és 2020-ra koncentrálnak.

részletek

Jöhetnének az 1500 lóerős versenyautók

A Pirelli egykori F1-es főnöke, Paul Hembery úgy véli, a száguldó cirkusz vezetőinek meg kellene fontolniuk, hogy 1500 lóerős autókkal lehessen versenyezni, hogy a versenyzők ismét „királyok” legyenek.

részletek

A rondább autókkal sem lesz könnyebb előzni?

Max Verstappennek kétségei vannak afelől, hogy a jövő évi aerodinamikai változtatások valóban sokat segítenek az előzések tekintetében. Ellenben sokkal csúnyábbak lesznek az autók 2019-ben.

részletek

Hamilton szuperhétvégéket akar

Radikálisan megváltoztatná a Formula-1-es hétvégéket Lewis Hamilton, ezzel elűzve a száguldó cirkusz versenyein jelentkező gyakori unalmat. Úgy véli, ezt a vezetőségnek meg kellene fontolnia.

részletek

24 versenyhétvége szerepel a tervek között

A Liberty Media tervei szerint nemhogy csökkenne, de még növekedne is a futamok száma a Formula-1-ben. A versenyhétvégék továbbra is háromnaposak lennének, ezekről beszélt Ross Brawn.

részletek

Belső villongás a McLarennél, új főnököt akarnak

2012 után teljesen elvesztette a fonalat a McLaren az élmezőnyhöz képest, egyes hírek szerint kisebb forradalom készül az istállónál. Elégedetlen dolgozók csoportja kezdett egyéni akcióba.

részletek

Hamilton: Meg kéne változtatni Monacót

A szokásos, kevés izgalmat hozó, unalmas vonatozást láthatta a közönség Monte-Carlóban idén is. Lewis Hamilton a pálya vonalvezetésén is szívesen változtatna, még a herceggel is beszélt erről.

részletek

Mindent a szurkolókért tesz a Liberty

2017 elején vette át a Liberty Media az F1 vezetését. Ross Brawn elárulta, hogy jelenleg a hiányosságokat méri fel a vezetőség, és a drukkerek számára fontos változásokhoz évek is kellhetnek.

részletek

A McLaren újra iriggyé tenné ellenfeleit

Nagyot gurítana idén a McLaren. Másoknál is zajlanak változások a kinézetben, de az idénynyitóra ők akarnak lenni azok, akikre tátott szájjal néznek a többiek. Vajon a halót tudták esztétikussá tenni?

részletek

Radikális változások történtek a Ferrarinál

A maranellói F1-es alakulat a vártnál sokkal jobban teljesít a barcelonai teszteken, a csapat elnöke azonban még most sem akar jóslatokba bocsátkozni - annyit azonban elárult, hogy a házon belüli változásoknak nagy szerepük van a formajavulásban.

részletek
Olvastad már?