Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 20. szerda

Tsunoda

Sato: Hatalmas potenciál van Tsunodában

A kétszeres Indy500 győztes szerint a fiatal honfitársa elég tehetséges ahhoz, hogy sikeres legyen a Formula-1-ben. Takuma Sato úgy gondolja, ezt az AlphaTauri is tudja, de időre lesz szüksége.

részletek

Káromkodott, majd magyarázkodott Tsunoda

Értékes pontokkal gazdagodott az AlphaTauri a Magyar Nagydíjon, autóik rajt káosza után a 6. és a 7. helyen értek célba. A sorrend tervezett volt, ami a hátrébb végző Tsunoda tetszését nem nyerte el.

részletek

Tsunoda: Ebből tanulnom kell

Több pályán is a saját bőrén tapasztalta meg Yuki Tsunoda, mennyire más az F1, mint az F2. Most a Hungaroring nem kímélte, az ifjú japán a magyar pályától is házi feladatot kapott.

részletek

Tsunoda rájött valamire Silverstone-ban

Az AlphaTauri újonc japán versenyzőjének több gyenge pontja is akadt bemutatkozása óta, de legutóbb, Silverstone-ban végre átkapcsolódott nála valami és ezt a következő futamokon is kamatoztathatja.

részletek

Ki a legnehezebb F1-es pilóta?

A pilóták súlya egy nagyon fontos tényező, azt viszont nehéz pontosan meghatározni, hogy az egyes versenyzők mennyit nyomnak a mérlegen. Egy újabb látványos grafikán rangsoroltuk a 2021-es mezőnyt.

részletek

Tost: Tsunodának három év kell

Franz Tost, az AlphaTauri csapatfőnöke úgy véli, hogy újonc pilótájának jó irányba halad a fejlődése. A japán első kilenc versenyhétvégje során hullámzó teljesítményt nyújtott, de még nem kell aggódni Tsunoda jövője miatt.

részletek

Gasly: Most tarthatna egy kanyarnál tovább

Erős időmérőt zárt az Osztrák Nagydíjon az AlphaTauri párosa, miután Pierre Gasly a 6., Yuki Tsunoda pedig a 7. helyet szerezte meg. Mindketten jó versenyre számítanak, Gasly különösen.

részletek

Formába hozta Tsunodát a szigorú főnök

Volt oka az örömre az AlphaTauri japánjának Stájerországban, miután idén a harmadik alkalommal szerzett pontot tizedik helyével – a Formula.hu kérdésére elmondta, Franz Tost instrukcióinak is szerepe volt a sikerben.

részletek

Francia Nagydíj – A rajtrács

A Red Bullok és a Mercedesek az első két sorban, hat csapat az első tízben és lesz bokszutcai rajtoló is – mutatjuk, milyen sorrendben vág neki az F1-es mezőny a szezon hetedik futamának.

részletek

Sárga rázókő, piros zászló: Tsunoda újra bocsánatot kért

Épphogy pályára gurultak az autók a Francia Nagydíj időmérőjének első szakaszában, amikor térhettek is vissza a bokszba, Yuki Tsunoda balesete miatt ugyanis félbe kellett szakítani az edzést. Az ifjú japán így mért idő nélkül, az utolsó helyen zárt, míg csapattársa hatodik lett.

részletek

Hogy ugat egy kutya franciául és japánul? Bemutatják az AlphaTauri pilótái

Rövid nyelvleckét adott egymásnak Pierre Gasly és Yuki Tsunoda az AlphaTauri legújabb videójában. Néhány kérdés azonban fejtörést – vagy épp Gasly esetében térdcsapkodós hahotázást – okozott.

részletek

Főnöke aggódott Tsunoda remek tempója miatt

Az AlphaTauri csapatvezetője, Franz Tost szerint a japán újonc fantasztikus munkát végzett Bakuban – sőt, olyannyira gyors volt, hogy amiatt aggódott, nehogy balesetet szenvedjen a futamon.

részletek
Olvastad már?