Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. május 21. szombat

Tsunoda

Tsunoda azt se tudta tavaly, mit csinál

Őszintén beszélt újoncévének megpróbáltatásairól az AlphaTauri japán F1-es versenyzője, aki elmagyarázta, miért követ el kevesebb hibát idén és miért halljuk kevesebbet káromkodni a rádióban.

részletek

Tsunoda már finomabb a rádióban

Az AlphaTauri japánja újoncévében elhíresült rádiós káromkodásairól, saját bevallása szerint azonban idén mintha kicserélték volna. Sokkal higgadtabbnak érzi magát.

részletek

Tsunoda: Még nagyon sokat kell tanulnom

Bízott az autója tempójában, és boldog a hetedik pozícióval Yuki Tsunoda. Az AlphaTauri japán pilótája úgy gondolja, még bőven van tanulnivalója, de elégedett a mostani teljesítményével.

részletek

Tsunoda sosem versenyzett még Ausztráliában

Életében először indulhat az Ausztrál Nagydíjon Yuki Tsunoda. Az AlphaTauri japán pilótája eddig csak szimulátoron próbálhatta ki a melbourne-i pályát, így új kihívások várnak rá.

részletek

„A legjobb edzés az autóban történik”

Második szezonjára készül Yuki Tsunoda, aki nemrégiben úgy gondolta, többet kellett volna edzenie az előző esztendőben. Csapatfőnöke reagált erre a kijelentésre, szerinte túloz a japán pilóta.

részletek

Tsunoda későn jött rá, hogy keveset edzett

Az AlphaTauri japánja a megterhelőbb vagy forróbb helyszíneken érezte, hogy ellazázta a felkészülést, főleg Gaslyhoz képest. Idén ez már nem fog előfordulni.

részletek

Tsunoda: A Ferrari az első, mi pedig közel hozzá

Nagy potenciál rejlik az AlphaTauriban a csapat fiatal pilótája szerint: egyedül a motor miatt aggódik. Yuki Tsunoda sokat erősít fizikailag, nem akar a tavalyi hibába esni, mikor néha gyengének érezte magát.

részletek

Tost: Az újoncok alábecsülik az F1-et

Nincsenek tisztában a Formula-1 nehézségeivel az újonnan érkező pilóták az AlphaTauri csapatfőnöke szerint. Franz Tost úgy gondolja, a fiatalok nem számolnak a kemény fizikai kihívásokkal.

részletek

Tost: Mindkét pilótától sokat várok idén

Gasly már bizonyította, mire képes jó autóban, Tsunoda pedig már tapasztaltabb lesz 2022-ben – véli az AlphaTauri F1-es csapatfőnöke, aki az új szabályok várható hatásáról is beszélt.

részletek

Tsunoda: Tudom, mit kell tennem, hogy fejlődjek

Az újoncéve tapasztalatával felvértezve várja második F1-es szezonját az AlphaTauri japánja, aki szeretne javítani a tempóján és a kiegyensúlyozottságán. Azt is elmondta, miért fog hiányozni neki a Honda.

részletek

Lehullt a lepel az új „kisbikáról”, az AT03-asról

Újabb 2022-es F1-es versenygépet mutattak be: ezúttal az AlphaTauri leplezte le az autót, amellyel idén is Pierre Gasly és Yuki Tsunoda igyekszik harcba szállni a minél jobb eredményekért.

részletek

Tsunoda kissé meglepődött azon, hogy az F1-ben maradhatott

Az AlphaTauri japánja tisztában volt vele, hogy sokszor küszködött és a néhai felvillanásai általában nem szoktak elengedőek lenni, így kicsit azért meglepődött azon, hogy maradhatott a csapatnál.

részletek