DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. április 2. vasárnap

Tsunoda

„Jobb teljesítményre lesz szüksége” – Marko többet vár De Vriestől

Nyck de Vries beleszürkült a mezőnybe az F1-es szezonnyitón, Dr. Helmut Marko pedig azonnal jelezte: jobb teljesítményt vár az AlphaTauri újoncától.

részletek

Tsunoda: Hatalmas a különbség a Williamshez képest

Nem elégedett a csapata hétvégi teljesítményével Yuki Tsunoda, aki beismerte: óriási szükségük van a már úton lévő fejlesztési csomagra, hiszen komoly lemaradásban vannak a Williamshez képest.

részletek

Az AlphaTaurinál bíznak a pilótákban

Az AlphaTauri csapatfőnöke igyekezett mindkét versenyzőjét elismerő szavakkal illetni, azonban ez nem jelenti azt, hogy nincsen velük szemben elvárás.

részletek

Sem a csapatot, sem Tsunodát nem ismeri igazán De Vries

Két és fél hetet töltött együtt edzőtáborban Yuki Tsunodával, de eközben nem igazán találkoztak. A holland úgy gondolja, a többi újonc pályaidő tekintetében felkészültebb nála.

részletek

„Sokkal több pontot kell szereznie, mint tavaly” – magas az elvárás Tsunodával szemben

Szigorúan (és talán kissé igazságtalanul) tűzte ki a 2023-as célt a japán számára Franz Tost. Yuki Tsunoda úgy érzi, sokat fejlődött tavaly.

részletek

Tsunoda higgadtabb lett az AlphaTauri csapatfőnöke szerint

Nyugodtabbá és érettebbé vált Yuki Tsunoda az előző F1-es idény során Franz Tost szerint. A csapatvezető elmondása szerint a japán pilóta már sokkal kevesebbet dühöngött a rádión, de a technikai dolgokban is rengeteget fejlődött.

részletek

De Vries: Én voltam Yuki egyik legnagyobb szurkolója az F2-ben

Az F1 újonca már nagyon várja a közös munkát új csapattársával, Yuki Tsunodával, valamint több érdekességet is elárult a japánnal való kapcsolatáról.

részletek

Az FIA elismerte, hogy hibázhatott idén

Az F1-es szezont elvétve megbolygató fekete-narancs zászlós döntések kapcsán mondta el a szerv technikai vezetője, hogy néhol túlreagálhatták az eseteket.

részletek

Tsunoda sem értette, az FIA megmagyarázta a biztonsági autós esetet

A pálya sajátosságai vezettek ahhoz a szokatlan jelenethez, amikor a Sao Pauló-i Nagydíj utolsó biztonsági autós fázisának végénél a lekörözött Yuki Tsunoda az élmezőnyből várhatta az újraindítást.

részletek

Megdöbbentette és feldühítette Tsunodát Ricciardo manővere

A leintés előtt 20 körrel történt ütközés kárvallottja elfogadhatatlannak tartja, hogy egy ennyire tapasztalt versenyző lehetetlen helyzetben próbálkozzon előzéssel. Az ausztrál máshogyan látja a Mexikóban történteket.

részletek

Így búcsúzik az F1 közössége Mateschitztől

Fájdalmas hír rázta meg az F1 világát szombaton: hosszan tartó betegség után 78 éves korában elhunyt Dietrich Mateschitz, a Red Bull-cégóriás társalapítója és társtulajdonosa.

részletek

Marko: De Vries képes lesz vezetni a csapatot

Dr. Helmut Marko szerint az AlphaTauri új szerzeménye, Nyck de Vries tapasztalatlansága ellenére képes lesz arra, hogy Pierre Gasly helyébe lépve az olasz istálló új vezére legyen a jövőben.

részletek