Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Tsunoda

Gasly: Ez egy buta hiba volt a rajtnál

Pierre Gasly magára vállalja a felelősséget, amiért az AlphaTauri csak egyetlen ponttal távozhat a Spanyol Nagydíjról, hozzáteszi azonban, hogy a csapat az utóbbi hetekben váratlanul a Ferrari és a McLaren mögé esett.

részletek

Tsunoda: Vajon egyforma a két autó?

A Q1-es kieső japán már a csapatrádión megjegyzéseket tett az AlphaTaurira, majd a médiának nyilatkozva is megpendítette: autója egészen máshogy viselkedik, mint Pierre Gaslyé.

részletek

Alacsonyabbra teszi a mércét Tsunoda

Fontos leckéket tanult meg Imolában az AlphaTauri újonca: sok pontért ment az olasz futamra, de két nagy hiba után üres kézzel távozott. Portugáliára már eltérő mentalitással készül.

részletek

Tsunoda bármit megtehet az AlphaTaurinál

A japán újonc szerint Franz Tost azt mondta neki, hogy az se baj, ha hibázik, csak tanuljon belőle - így sokkal szabadabbnak érzi magát, nincs rajta komoly nyomás a hétvégék során.

részletek

Marko: Tsunoda elkezdett beképzelt lenni

A Red Bull főtanácsadója kicsit sem volt elégedett a japán újonccal Imolában. Helmut Marko szerint túl nagy lett a mellény, amiből vissza kellene venni, mivel egy gyors autóval hibát hibára halmozott.

részletek

Tsunoda számára elfogadhatatlan a hétvége

Az AlphaTauri újonca az Emilia-Romagna-i Nagydíjat követően megfogadta, legközelebb jobban teljesít. Sajnálja, hogy a hétvégi teljesítményével nem tudott pontot szerezni csapatának.

részletek

Tsunoda: Sajnálom, túl izgatott voltam

Nyilvánosan kétszer is elnézést kért csapatától az imolai F1-es időmérőn balesetet szenvedett Yuki Tsunoda, aki az utolsó rajthelyről a holnapi esőben bízik. Elismerte, hogy túl izgatott volt.

részletek

Gasly csak századokkal a két Mercedes mögött

Szárnyal a hazai pályán az AlphaTauri, amely a pénteken látottak alapján a középcsapatok felé nőtt Imolában. Az AT02 az első körtől fogva kifogástalanul működött Pierre Gasly alatt, habár Yuki Tsunodát motorprobléma hátráltatta.

részletek

Tsunodát meglepték az európai szurkolók

Az újonc japán F1-es pilóta egyáltalán nem számított rá, hogy egyetlen F1-es futam után ekkora rajongótábora alakulhat ki. Hazájában lassabban szerez magának szurkolókat.

részletek

A Red Bull kiteheti Perezt Tsunoda kedvéért?

A Red Bull nem zárja ki a lehetőséget, hogy Sergio Perezt akár egyetlen szezon után eltanácsolják a csapattól, és az AlphaTaurinál pallérozódó fiatal japán tehetséget, Yuki Tsunodát ültessék helyére.

részletek

Tsunodát már világbajnokként emlegetik

Helmut Marko egyetlen verseny után a jövő sztárjaként tekint Yuki Tsunodára. Szerinte kétségtelen, hogy a fiatal japán pilóta lesz hazája első F1-es világbajnoka.

részletek

Brawn örül, hogy Verstappen nem szerzett „piszkos” győzelmet

Mindkét versenyző megérdemelte volna az első helyet, de az élete egyik legjobb futamát teljesítő Lewis Hamilton volt a nap embere, a Red Bull pedig jó döntést hozott a visszaengedéssel – vélekedik Ross Brawn.

részletek
Olvastad már?