Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

Tsunoda

Coulthard: Yuki pakoljon és menjen haza!

Nincs éppen hízelgő véleménnyel az AlphaTauri japánjáról az egykori F1-es, de hasonlóan kedves szavakkal illette a többi fiatal pilótát is. Nem tetszik neki az új generáció mentalitása.

részletek

Mindkét AlphaTauri elvérzett már a rajt előtt

Sem Yuki Tsunoda, sem Pierre Gasly nem tudott odaállni az Olasz Nagydíj rajtrácsára vasárnap, a nagyobb probléma, hogy egyelőre nem is tudják, mi volt pontosan a gond az autókkal.

részletek

Kubicát ralis tapasztalata mentette meg

Az Olasz Nagydíj sprintkvalifikációjának első köre több izgalmat is tartogatott, Robert Kubica például összeütközött Yuki Tsunodával, ám csodával határos módon nem ásta el magát a kavicsban.

részletek

Meglepte Tsunodát, hogy marad az F1-ben

Állandóan balesetei voltak, nem fejlődött eleget a szezon első felében – ismerte be maga az AlphaTauri újonca, milyen érvek szóltak 2022-es szerződéshosszabbítása ellen.

részletek

Bejelentette 2022-es versenyzőit az AlphaTauri

Miközben a Mercedes bejelentésére várt az F1-es közvélemény, az energiaitalosok második csapata megerősítette, hogy jövőre is a Pierre Gasly, Yuki Tsunoda duóval fognak rajthoz állni.

részletek

Tsunoda bútorvásárlással töltötte a szünetet

Magyarországról rögtön szimulátorozni ment, azóta pedig Olaszországban rendezte be a házát - a játszós szék a kedvence...

részletek

Tsunoda: Túl agresszív voltam

Az AlphaTauri japán pilótája úgy véli nyugodtabb lett a szezon során és ha keveset is, de változtatott a vezetési stílusán. Yuki Tsunoda szerint le kellett nyugodnia, hogy elkerülje a hibákat.

részletek

Meg akarja tartani pilótáit az AlphaTauri

Franz Tost elmondása alapján a faenzai istálló nem szeretne változtatni a jelenlegi felállásán és jövőre is Gasly és Tsunoda kettősét akarják megtartani. A csapatfőnök elégedett a versenyzőikkel.

részletek

AlphaTauri: Megvan a potenciál az ötödik helyhez

Tízes skálán ötösre értékelné csapata első félévét Franz Tost, aki szerint kemény csata vár rájuk az Alpine és az Aston Martin ellen, de az autójuk egyértelműen képes rá, hogy legyőzzék őket.

részletek

Sato: Hatalmas potenciál van Tsunodában

A kétszeres Indy500 győztes szerint a fiatal honfitársa elég tehetséges ahhoz, hogy sikeres legyen a Formula-1-ben. Takuma Sato úgy gondolja, ezt az AlphaTauri is tudja, de időre lesz szüksége.

részletek

Káromkodott, majd magyarázkodott Tsunoda

Értékes pontokkal gazdagodott az AlphaTauri a Magyar Nagydíjon, autóik rajt káosza után a 6. és a 7. helyen értek célba. A sorrend tervezett volt, ami a hátrébb végző Tsunoda tetszését nem nyerte el.

részletek

Tsunoda: Ebből tanulnom kell

Több pályán is a saját bőrén tapasztalta meg Yuki Tsunoda, mennyire más az F1, mint az F2. Most a Hungaroring nem kímélte, az ifjú japán a magyar pályától is házi feladatot kapott.

részletek
Olvastad már?