DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

Tsunoda

Ezért tartotta meg Tsunodát a VCARB

„Fenomenális” előrelépést mutatott be a Red Bull és a Honda közös neveltje, aki ráadásul roppant népszerű az F1-es rajongók körében is.

részletek

HIVATALOS: Tsunoda marad a VCARB-nál

A Kanadai Nagydíj időmérője előtt fél órával hivatalosan bejelentették: Yuki Tsunoda 2025-ben is a VCARB F1-es csapatát erősíti majd.

részletek

Marko szerint marad, de Tsunoda nem tud erről

Érdekes ellentmondásba keveredett Helmut Marko és Yuki Tsunoda: előbbi állítja, hogy 2025-ben az RB pilótája lesz a japán, utóbbi szerint még nem is tárgyalnak.

részletek

Marko: Tsunoda a VCARB-nál marad 2025-ben

A tanácsadó szerint „biztos” a japán helye a csapatnál egy ötödik F1-es szezonra. Társa pedig Ricciardo vagy Lawson lesz: utóbbi szabaddá válik, ha nem kap tőlük ülést.

részletek

Mindkét pilótájával elégedett a Visa RB

Tsunoda hatalmas előrelépéséről beszélt Peter Bayer vezérigazgató, aki egyelőre nem foglalkozik 2025-ös F1-es versenyzőkérdésekkel.

részletek

Miért fulladt F2-es vonatozásba a monacói futam?

Nem elég, hogy gyakorlatilag lehetetlen előzni a hercegség utcáin, néhányan még vissza is fogták a tempót vasárnap – mindezt taktikai megfontolásból, vélhetően fölöslegesen.

részletek

Elárulta a Red Bull, ki az első számú opciójuk

Helmut Marko beszélt ismét a második F1-es ülésük sorsáról: az is kiderült, meddig szeretnének döntést hozni a világbajnok energiaitalosok.

részletek

Négy B opciója van az Audinak, ha Sainz nemet mond?

Sajtóhírek szerint négy versenyzőt is számításba vesz a 2026-ban érkező gyártó. Andreas Seidl viszont elmondta: nem sietnek a döntéssel.

részletek

Nem számított ilyen teljesítményre Tsunoda

Hiába ment már pénteken is jól, a Visa RB japánja magát is meglepte az imolai F1-es időmérőn nyújtott produkcióval – bár így sem volt teljesen elégedett.

részletek

Exkluzív: Ezért bíznak Ricciardóban az RB-nél

Nincs jó szezonja Daniel Ricciardónak, azonban a Visa Cash App RB-nél bíznak az ausztrálban – jelentette ki a Formula.hu-nak Laurent Mekies.

részletek

„Yuki hatalmasat fejlődött mentálisan”

Szamurájként gurult pályára hazai F1-es nagydíján a Visa RB japánja: főnöke szerint teljesen új szintre került idén a negyedik szezonját teljesítő pilóta.

részletek

F1Stat: Verstappen az 5. legsikeresebb ország

Hollandia beérte Finnországot, Stroll és Magnussen kellemetlen rekordra közelít, negyedszer szakították meg a Japán Nagydíjat, hazai pontszerzés, Alonso remekelt – suzukai F1-es statisztikák.

részletek