Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. április 20. kedd

Tempó2017

Mennyit gyorsult az F1 Mexikóvárosban?

Rekordgyorsasággal dőlt meg a rekord a mögöttünk hagyott versenyhétvégén, bár a hosszú egyenesben a megnövekedett légellenállás éreztette a hatását a Mexikói Nagydíjon futott köridőkben.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Austinban?

Újabb pályarekord született az USA Nagydíj helyszínén a hétvégén, bár az idei szabályok "öt másodperces" hatását ezúttal lehetetlen volt igazolni, mivel a referenciaévet elmosta az eső.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Suzukában?

A Japán Nagydíj is beállt azon versenyek népes táborába, ahol a Formula-1 minden korábbinál gyorsabbá vált idénre, Lewis Hamilton így rögtön pályarekorddal ünnepelhette első suzukai pole-ját.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Sepangban?

Lenyűgöző szám jön ki, ha összevetjük az idei legjobb malajziai köridőt a két évvel ezelőttivel, ugyanis több mint kilenc másodperccel nőtt meg a tempó azóta. Az okokat viszont most nem csak egy helyen kell keresni.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Szingapúrban?

Egyik pályán sem javult még idén akkorát a körrekord, mint most a Szingapúri Nagydíjon. Monza után egy olyan helyszín jött, amely sokkal kellemesebb vadászterülete az idei F1-es autóknak.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Monzában?

A szezon során mostanáig a mezőny által meglátogatott összes pályán megdőlt a korábbi körrekord, és már szinte csak Monzától vagy egy esős hétvégétől várhattuk, hogy megszakadjon ez a sorozat. A kettő egyszerre érkezett meg, és éreztette is hatását.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Spában?

Szerencsére az időjárás is segédkezet nyújtott hozzá, így még szép, hogy a szezon egyik legsodrósabb pályáján is új körrekordot állított fel a mezőny. Grafikánkból kiderül, hogyan változott a tempó a Belga Nagydíjon az elmúlt évtized során.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 a Hungaroringen?

Röviden? Rengeteget. A szezon eddigi tizenegy futama után kijelenthető, hogy a magyar pálya gyorsult a legtöbbet az új szabályok által, ráadásul a 2004 óta fennálló körrekord is több mint 2 másodperces különbséggel lett átadva a múltnak.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Silverstone-ban?

Bár az időmérő esőben kezdődött a Brit Nagydíj hétvégéjén, ez sem tudta megakadályozni, hogy Lewis Hamilton eredménye révén az idei év legnagyobb gyorsulását lássuk a silverstone-i versenypályán.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Spielbergben?

Rövid kör, nagy javulás - az előzetesen vártakkal kissé szembemenve éppen a Red Bull Ring hozta az egyik leglátványosabb gyorsulást idén egy Formula-1 mezőnye számára.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Bakuban?

Egész szezonon át tartó köridőtanulmányunkban elérkeztünk az egyetlen olyan pályához, amelynél tavalyi újoncként nem áll rendelkezésünkre minden szükséges adat - a főbb következtetéseket azért így is levonhatjuk.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Montrealban?

Bár az időmérő legvégéig kellett rá várni, végül Montrealban is "csont nélkül" gyorsabb tudott lenni az élmezőny a 2002 óta létező jelenlegi vonalvezetés eddigi legjobb eredményénél.

részletek
Olvastad már?