Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 8. szombat

Tempó2017

Mennyit gyorsult az F1 Barcelonában?

A Spanyol Nagydíjon is folytatódott az idei tendencia, és szintén megszületett a leggyorsabb kör, amit a pálya jelenlegi konfigurációján valaha is futottak versenyhétvégén.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Szocsiban?

Orosz Nagydíjat idén még csak negyedszer rendeztek, így garantálható volt, hogy ezen a hétvégén is megszületik a pálya valaha volt leggyorsabb köre. Eközben viszont egy nagyon érdekes trend kezd kirajzolódni.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Bahreinben?

Bár egy ideig úgy tűnt, Bahreinben megszakad a tendencia és nem is lesznek gyorsabbak az autók a tavaly látottaknál, végül azért az időmérőn mégis születtek olyan tempós körök, amilyenekre korábban még senki nem volt képes. Folytatjuk nyomozásunkat a 2017-es körrekordok után.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Sanghajban?

Folytatódott a szezonnyitón kirajzolódott minta, a Formula-1 mezőnye a Kínai Nagydíj helyszínén is gyorsabb volt, mint korábban bármikor. Új sorozatunkban az egész 2017-es idény során végigkövetjük a köridők javulását.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Melbourne-ben?

A 2017-re megváltozott technikai szabályok komoly javulást hoztak a köridőkben. Új cikksorozatunkban az egész szezon során végigkövetjük, mennyivel is lettek valójában gyorsabbak az autók.

részletek
Olvastad már?