Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. december 16. hétfő

Televízió

Schumacher: Fiainknak több idő kell még

Ralf Schumacher egyértelműen érzi, hogy saját fia, David és Mick Schumacher sem elég érett még a Formula-1-re, több időre van szükség, minél több tapasztalat gyűjtésére, mielőtt feljebb lépnek.

részletek

A britek nagy része is elfordult az F1-től

Az európai országok többségében drasztikusan csökkent a nézőszám tíz év alatt, ez még a sikert sikerre halmozó Lewis Hamilton hazájában is igaz. Az ötszörös világbajnok mérges a fizetős TV-k miatt.

részletek

Coulthard az ingyenes F1-es adások mellett

A tizenháromszoros futamgyőztes nem örül annak, hogy a brit rajongók idén egyetlen egy versenyt nézhetnek meg a televízióban ingyen, élő adásban. Az elmúlt években ilyenre nem volt példa.

részletek

Button a következő két WEC-viadalt kihagyja

Jenson Button kénytelen kihagyni 2019 első két WEC-versenyét, mivel nem tudja összeegyeztetni egyre bővülő más elfoglaltságaival. Elsősorban a Hondával kívánja megvédeni Super GT bajnoki címét.

részletek

Ilyen tévéközvetítésről álmodik az F1 vezetője

A Liberty Media színre lépésével megkezdődött a sportág digitális átalakulása, ám a közvetítések rendszerének módosítása még várat magára - Chase Carey szerint komoly kihívás előtt állnak.

részletek

Már a telefonodon is nézheted műsorunkat!

Immár két csatorna programján is szerepel az Autósport és Formula Magazin havonta jelentkező TV-műsora, mely a MinDig TV ingyenes applikációjával immár telefonon és számítógépen is elérhető.

részletek

F1-nézettség: Magyarország az élmezőnyben

Arányaiban a Formula-1 fő „felvevőpiacát” jelentő országok közül csak Spanyolországban nézték jelentősen többet a királykategória versenyeit, mint hazánkban. Mutatjuk a számokat.

részletek
Olvastad már?