Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. június 29. szerda

SzilveszterRali

Vincze Ferenc nyerte a Szilveszter Ralit

A Hungaroringen rendezték az évet lezáró, tét nélküli futamot - az egy év kihagyás után visszatérő Vincze Ferenc hat szakaszból négyet is megnyert, így összetettben is ő zárt az élen.

részletek

Verrasztó Dávid is indul a Szilveszter Ralin

December 28-a és 29-e között a XXIII. Szilveszter Ralit, a viadalon pedig világsztár induló is lesz, mégpedig a vegyesúszó klasszis Verrasztó Dávid személyében, aki egy Skoda Octaviával teljesíti majd valamennyi szakaszt. Persze nem lesz egyedül, hiszen párja, az MTVA sportriportere, a 2019-ben éppen ezzel az autóval célba ért B. Németh Péter lesz. Mindketten megígérték, odateszik magukat, de mindenképpen balesetmentesen szeretnék teljesíteni az 56 kilométeres össztávot.

részletek

Két évvel ezelőtti nyomvonal a Szilveszter Ralin

Komoly egészségügyi korlátozások mellett – védettségi igazolvány, távolságtartás, fedett helyen kötelező maszkviselés – rendezik meg december 28-a és 29-e között a XXIII. Szilveszter Ralit. A verseny össztávja 56 kilométer lesz, és az új szabályozás alapján mindkét nap reggel 9:00-kor indul majd az első szakasz.

részletek

Gyerekeknek szervez autós élménynapot a Pizza Forte a Hungaroringen

December végén újra megrendezik a Szilveszter Rallye-t a Hungaroringen. A 3 napos eseményen a Pizza Forte támogatásával induló csapat versenyzői a jótékonyságra is figyelmet fordítanak, így szeretnék szebbé tenni a koronavírus miatt családtagjukat elveszített gyerekek téli szünetét. A kezdeményezés részleteit ismertette mai budapesti sajtótájékoztatóján az összefogás három szereplője, a Pizza Forte, a Vesta Home és a SPEEDY Motorsport képviselője, ahol egy adományozó oklevelet is átnyújtottak a koronavírus árváit segítő Regőczi Alapítvány vezetőjének.

részletek

Kalle Rovanperä eddig megközelíthetetlen a Hungaroringen

Úgy tűnik, jól döntöttek azok, akik kilátogattak a Hungaroringre, ahol összesen 193 páros rajtolt el a hagyományos, már 21. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-n. Amint arra számítani lehetett, két szakasz után a viadal kiemelkedően legnagyobb sztárja, a WRC2 Pro 2019-es világbajnoka, Kalle Rovanperä majd 20 másodperces előnyt szerzett riválisai előtt. Az első nap legjobb magyar párosa Csomós Miklós és Nagy Attila lett, akik a harmadik helyen várják a vasárnapi folytatást.

részletek

Szilveszter Rali a számok nyelvén

Úgy tűnik, az eddigi legemlékezetesebb viadalt rendezik meg december 27-e és 29-e között a Hungaroringen. Összesen 193 páros hajt majd végig a kijelölt hat szakaszokon, a mezőnyben 12 darab R5-ös autó, valamint 40 hölgy is ott lesz a rajtnál. Az idei verseny távja összesen 53,1 kilométer, melyből mindössze két vasárnapi szakasz érint külső területet.

részletek

Vincze Ferenc: „A bajnoki cím kötelez!”

Úgy tűnik, ismét számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 21. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. A december 27-29 közötti évbúcsúztató versenyen a szervezők is mindent megtesznek azért, hogy a rajongókat a lehető legjobban kiszolgálják. Ismét lesz élő rádiós és internetes közvetítés, a parkolás – ahogy eddig mindig – most is ingyenes lesz, ráadásul a Hungaroring főbejáratánál található MOL-kút és környéke ismét visszakerül a külső szakaszba. A versenyzők is nagyon készülnek már, 2019 abszolút magyar bajnoka, Vincze Ferenc mindenképpen nyerni szeretne az évzáró viadalon.

részletek

Szilveszter Rali: A magyar ralisport ékköve

Úgy tűnik, idén ismét szintet lép a 21. alkalommal megrendezésre kerülő Szilveszter Rali. Amellett, hogy számos érdekesség és nagy csata várható a december 27-29 közötti évbúcsúztató versenyen, egyben egy vizsgafeladat is lesz, hiszen jövő évtől a viadal már az Alpok-Adria Rally Cup sorozat zárófutama lesz, már be is került a hivatalos versenynaptárba. Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke kijelentette, 21 év kemény munkájának lett meg a gyümölcse azzal, hogy nemzetközi minősítést szerzett a verseny.

részletek

Cseh győzelem a jubileumi Szilveszter Ralin

Az Ondrej Bisaha, Petr Tesinsky páros négy szakaszt is megnyert, míg az abszolút második helyen végző Velenczei Ádám, Szedő Csaba kettős két szakaszgyőzelemmel vigasztalódhatott.

részletek

Bisaha-Velenczei csata a Szilveszter Ralin

Pénteken két gyorsasági szakasszal elrajtolt a hazai ralitársadalom szezonzáró eseménye, a jubileumi 20. Szilveszter Rali - az első helyért már csak ketten vannak komoly csatában az időeredmények alapján, de a holnapi hosszabb napon még bármi történhet.

részletek

Oláh Gyárfás: A 20. Szilveszter Rali igazi családi esemény!

Úgy tűnik, nemcsak a nézők és a versenyzők számára nagy élmény az idei, 20. alkalommal megrendezendő Szilveszter Rallye. Oláh Gyárfás, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) elnöke úgy véli, a viadal szervezői újra példát mutattak abban, miként kell egy igazán nézőcsalogató, látványos, ugyanakkor minden szempontból biztonságos versenyt megrendezni.

részletek

Jubileumi Szilveszter Rali – a számok nyelvén

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 20. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. Összesen 204-en hajtanak majd végig a kijelölt szakaszokon, a mezőnyben 13 darab R5-ös autó, valamint 41 hölgy is ott lesz a mezőnyben. Az idei verseny távja összesen 52,9 kilométer, melyből mindössze két szombati szakasz érint külső területet.

részletek