DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. február 4. szombat

Sutil

Amikor... Alonso megautóztatta Webbert

Idén már a 8. F1-es Szingapúri Nagydíjat rendezik, ahol az évek során történt már világrengető botrány, kisebb, és nagyobb balesetek, valamint egy emlékezetes tűzoltás is.

részletek

Retro - Rubinho utolsó nagy dobása

Először azt hittük, hogy Lewis Hamilton mindenkit le fog mosni a pályáról, de jöttek a dicsőséges Brawn-autók, és lealázták a mezőnyt - Rubens Barrichello 11. győzelme egyben az utolsó is lett F1-es karrierje során.

részletek

Sutil meghajtotta a Koenigsegget

A Williams tartalékjaként az F1 közelében maradó Adrian Sutil mostanában királykategóriás gépet nemigen vezethet – mást viszont annál inkább, legutóbb egy Koenigsegg One:1-t Spában.

részletek

F1-Archív: Megbüntették a rafinált Schumachert

Berger nőt inzultál, a Ferrari titokban tesztelte a Bridgestone-t, Montezemolo nem megy a olasz parlamentbe, Wurz ismét versenyezne - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei május 16-án.

részletek

Bíróság elé megy Sutil és a Sauber

A történet egészen ismerősen cseng: a Spanyol Nagydíj hetén a Sauberrel szerződést kötő, de F1-es ülést már nem kapó pilóta a verseny helyszínén, Barcelonában viszi bíróságra ügyét…

részletek

Adrian Sutil csatlakozott a Williamshez

A brit csapat épp az Ausztrál Nagydíjon hangsúlyozta, nincsen hivatalos tartalékpilótájuk: ma bejelentették, hogy a pozíciót a rutinos F1-es német, Adrian Sutil tölti be.

részletek

Hétfőn perelheti a rajtrácsra magát a holland

Újabb fejleményekről számolhatunk be a Sauber kontra van der Garde-ügyben. Hétfőn lesz a meghallgatás, miközben kiderült, hogy egy másik volt F1-es is pereli az istállót, mert neki is ülést ígértek.

részletek

Menedzsere szerint Sutil nem megy Le Mans-ba

A német pilóta neve több helyen is felmerült azok után, hogy a Sauber F1-es csapata nem tartott igényt szolgálataira, menedzsere azonban cáfolta, hogy Sutil rajthoz fog állni Le Mans-ban.

részletek

Az F1-ben vagy Le Mans-ban látjuk Sutilt idén?

Ha a hírek igazak, a német versenyzőért tolonganak a csapatok, akár a visszatérni szándékozó Marussiánál versenyezhet idén, de a WEC újoncánál, a Nissannál is találhat ülést. Az egyenletből ne vonjuk ki a Haas együttest se.

részletek

Többre volt hivatott Adrian Sutil?

Számtalan olyan pilótát láttunk már az F1 történetében, akik nem bizonyultak kutyaütőnek, de mégsem tudtak eleget nyújtani ahhoz, hogy feljussanak a sportág csúcsára. Adrian Sutil a legutóbbi példa közülük.

részletek

Adrian Sutil Le Mans-ról álmodik

Könnyen lehet, hogy a 2012-es pihenőév után Adrian Sutil jövőre végleg kikerül az F1 körforgásából, de a német szerint van más lehetőség ezen kívül is. Például az endurance-világbajnokság, melyet már régóta figyelemmel követ.

részletek

Sutil: Elszaladt a ló a fizetős pilótákkal

Mint ismert, Adrian Sutil F1-es pilótaülés nélkül maradt 2015-re, miután a Sauber őt és Esteban Gutierrezt is lecserélte. A helyükre Felipe Nasr és Marcus Ericcson érkezik, egyaránt tetemes szponzori háttérrel. Nyílt titok, hogy a Saubernél a pénz döntött a jövő évi pilóták kiválasztásakor, és Sutil szerint nagyon elharapódzott a helyzet a fizetős pilótákkal kapcsolatosan.

részletek