DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 16. vasárnap

Sutil

F1-Archív: Vetélkedés a Lotus névért

Ecclestone tetszését nem nyerte el, ahogyan Ron Dennis bejelentette Alonso leigazolását, Vettel a KERS miatt aggódik, Sutil szerint tarthatatlanul sokat kérnek a fizetős pilótáktól: ezek voltak december 21. hírei az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Piquet már rég szólt a csalásról

Vettel nagyon ritkán követi el kétszer ugyanazt a hibát, Sutil viccnek tartja a büntetéseket, Panis visszavonul, Schumacher kétli, hogy Rossi valaha az F1-be jön: ilyen híreket olvashattunk szeptember 18-án.

részletek

Luxus McLarent tört ripityára Adrian Sutil

A korábban a Formula-1-et is megjárt német pilóta Monte-Carlo utcáin tört össze egy rendkívül ritka McLaren Senna LM-t néhány napja.

részletek

Különleges rajtszámok a Formula-1-ben

Sokak szerint csak egy szám, más pilóták számára viszont ikonikus jelentőséggel bír, mit festenek az autójukra. Ki és miért indult 208-as rajtszámmal, hogyan került elő a nullás, hogyan változott a rendszer?

részletek

Szó szerinti harcok az F1-ben

Bár dübörög az adrenalin, más sportokhoz képest a Formula-1-ben egészen ritkán kerül sor tettlegességre pilóták között: mégis találni néhány esetet, amikor elszakad a cérna, és a versenyzők egymásnak esnek. Négy „test a test elleni küzdelmet” mutatunk.

részletek

Rekorddöntés előtt áll Hülkenberg

A német karnyújtásnyira van egy csúcs megdöntésétől, azonban olyan statisztikáról van szó, amit egyetlen F1-es pilóta sem akarna sajátjának tudni.

részletek

Méltán Elfeledve: Sárga + piros = narancs

Újonc versenyzőjük egyetlen kör alatt az utolsó helyről az élre állt – valószínűleg ez az egyetlen dolog, amire emlékszünk az eltűnő Jordan második reinkarnációjáról, a Force India elődjéről…

részletek

Retro - A szürke pilóta zűrös karrierje

A legtöbb embernek a szemhéja sem rebben, ha Adrian Sutil nevével találkozik, pedig az 1983-ban ezen a napon született német F1-es karrierjébe rengeteg különféle érzelem sűrűsödött bele, miközben ő a középmezőnyből próbált sikertelenül kitörni.

részletek

F1-esek a vádlottak padján

Miután Sir Jack Brabham a királykategóriával szintén megpróbálkozó fiát elítélték egy szörnyű bűncselekmény miatt, összeszedtünk néhány versenyzőt, akik szintén összeütközésbe kerültek a törvénnyel.

részletek

Sutil otthagyta a Williams csapatát

A német pilóta egy verseny híján egy egész F1-es szezont eltöltött a grove-i alakulatnál, de mivel nem látott tovább a néhai szimulátor-használattól, úgy döntött, máshol néz ülés után.

részletek

Nem készül el időben a Sauber versenygépe

A Sauber F1-es csapata nem fedi fel 2016-os autóját az első teszten, ugyanis már biztosra mondható, hogy nem fognak elkészülni vele – erősítette meg az istálló.

részletek

Újabb pilóta perelte be a Saubert

Azok után, hogy tavaly márciusban Giedo van der Garde miatt kellett a bíróságot járnia a Saubernek, egyik korábbi pilótájuk miatt újabb jogi hercehurcák elé néznek Hinwilben.

részletek