Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Stoddart

Régimódi a kétüléses, újra kell tervezni

Az F1-es pályákon gyakori vendéggé váló kétüléses – melynek egyik pilótája Baumgartner Zsolt, és a Hungaroringen is jelen lesz – valójában közel húszéves dizájn, ezért ráncfelvarráson fog átesni.

részletek

Manor-felszerelést használ a „11. csapat”

A Spanyol Nagydíjon csatlakozott az F1-es mezőnyhöz egy kétüléses formáció. Saját boksszal és motorhome-mal rendelkeznek, melyek történetében fontos szerepet kapott a Manor és egy repülőgépfestő műhely.

részletek

Ismét van magyar pilótája az F1-nek

Újra Európában a Formula-1, Barcelonában a csapatok visszakapták jól megszokott, kényelmes mobil otthonaikat is. A felhozatal a szokásos, ám az utóbbi években megismert létesítmények közül az egyiknek új tulajdonosa van: ez a megszűnt Manor motorhome-komplexuma, amelyet Paul Stoddart kétüléses Forma-1-es programja vett birtokába, két autóval és egy magyar pilótával, Baumgartner Zsolttal.

részletek

F1-Archív: Jöhet a Celeb Nagydíj!

Ecclestone bocsánatot kér a zsidóktól, Silverstone pedig arra kéri a nézőket, hogy ne menjenek ki a pályára az F1-es hétvégén. Július 6-a sem szűkölködött a különös hírekben az előző években.

részletek

Retro – Hamvába holt főnix

Az elmúlt hetekben láthattunk egy szép példát arra, hogyan kell a sírból visszahozni egy F1-es csapatot – tizennégy évvel ezelőtt pedig azt nézhettük végig, hogy ne csináljuk ugyanezt. Phoenix GP.

részletek

F1-Archív: Montoya szenvedni fog a McLarennél

Folytatódik Senna balesetének vizsgálata, Schumacher körrekordot dönt, Stoddart pénzért esedezik, visszatérhet a Mexikói Nagydíj - ezek voltak az elmúlt 20 év hírei február 17-én.

részletek

Retro – A 19 éves Alonso a Minardihoz kerül

Minden idők harmadik legfiatalabb F1-eseként mutatkozhatott be a királykategóriában Fernando Alonso, aki megmutatta, hogy kiscsapattal is lehet nagy feltűnést kelteni.

részletek

„Kiscsapatok nélkül az F1 meghalna”

Úgy tűnik, hogy egyik pillanatról a másikra két csapattal lesz szegényebb a Formula-1, ennek lehetséges okaival és következményeivel foglalkozik jelenleg az autósport világa.

részletek
Olvastad már?