Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 15. hétfő

SpaFrancorchamps

Ecclestone: Nem volt bátorság az F1 vezetőiben

A száguldó cirkusz egykori ura elmondta, ő hogyan kezelte volna a Belgiumban kialakult helyzetet: a 90 éves üzletember legfeljebb egy órát halasztott volna, utána elindította volna a futamot.

részletek

Extrém versenyeken is célba ért Tóth László

A mezőny többi tagjához hasonlóan pályafutása egyik legnehezebb versenyhétvégéjén van túl Tóth László, az FIA Formula 3-as bajnokságban szereplő Campos Racing magyar versenyzője, aki a sorozat Belgiumban rendezett futamain igazán extrém, viharos, esős körülmények között gyűjtötte tovább tapasztalatait a kategóriában.

részletek

Domenicali: Nem volt üzleti oka a történteknek

Az F1 vezérigazgatója cáfolta, hogy pénzügyi okokból nyilvánították versenynek a biztonsági autó mögött megtett két kört Spában. Domenicali szerint a versenyirányítás helyes döntéseket hozott.

részletek

Ez történt a kétkörös Belga Nagydíjon

Egy esős és izgalmakkal teli Belga Nagydíj van kilátásban minden előjel szerint. Élő, szöveges közvetítésünk a futam minden fontos mozzanatáról beszámol.

részletek

Podcast: Spa legendája

Kevés helyszín szolgált rá annyira a legendás jelzőre, mint az Ardennek csúcsai között húzódó aszfaltcsík. Legújabb adásunkban a belga pálya történetét és legemlékezetesebb pillanatait idézzük fel.

részletek

A legendás belgiumi Spában versenyez Tóth László

A Forma-1-ből is jól ismert, legendás Spa-Francorchamps hét kilométeres aszfaltcsíkján folytatódik a héten a Formula Renault Eurocup jubileumi, 50. idénye, a mezőnyben pedig ezúttal is ott lesz Tóth László, a Bhaitech Racing magyar versenyzője.

részletek

Russell hálás, hogy volt halo az autóján

A brit szerint ijesztő volt látni a felé repülő kereket, de az F1 mai biztonsági felszereltségének köszönhetően nagyobb biztonságban érezhetik magukat a pilótákat. Giovinazzi sajnálja a történteket.

részletek

Hamilton a Belga Nagydíjat is behúzta

Egy pillanatig sem forgott veszélyben a brit idei ötödik, összességében 89. győzelme. Bottas és Verstappen még a dobogón, a Ferrarik pontot sem szereztek. Giovinazzi és Russell balesetezett.

részletek

Belga Nagydíj – A rajtrács

Mercedesek az első sorban, a Ferrarik a mezőny második felében – így lehetne röviden összefoglalni a spái futam rajtsorrendjét, amelyet nem módosított semmiféle büntetés.

részletek

Wolff: Hamilton köre ismét földöntúli volt

A Mercedes csapatvezetője szerint Bottas a beállításokkal is szenvedett a Q3-ban, de ez sem kisebbíti a hatszoros F1-es világbajnok érdemeit, aki fél másodperces előnnyel szerzett pole-t Spában.

részletek

Ez volt a Belga Nagydíj harmadik edzése

Szombat délben az Ardennek erdeiben kezdetét veszi a Belga Nagydíj hétvégéjének harmadik edzéslehetősége. Kövesd a 60 perces felkészülést élő szöveges közvetítésünkkel!

részletek

Russell: Harc a Ferrarival? Elviselnénk!

Az F1-es Belga Nagydíj pénteki eredményei alapján bizony arra is van esély, hogy a Scuderia versenyzőit is elkaphatja a Williams brit pilótája az időmérőn – ő persze nem rájuk koncentrál.

részletek