DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 2. szombat

SpaFrancorchamps

Retro - Raikkönen először nyer Spában, Schumacher hétszeres bajnok

Michael Schumacher 2004-ben egész évben megállíthatatlan volt, először az az F1-es pilóta tudta versenyben is megszorongatni őt, aki majdnem legyűrte a 2003-as bajnokságért: Kimi Raikkönen, Belgiumban.

részletek

Retro - Elvették Schumacher győzelmét

Az összképet nézve békés versenyt futott az F1-es mezőny 1994-ben, Belgiumban, de a leintés után nem sokkal jött a feketeleves: kizárták a győztes Michael Schumachert!

részletek

Spa mutatta meg igazán a Red Bull egyik fő F1-es fegyverét

A különleges körülményeknek köszönhetően jól kirajzolódott az adatokban, valóban milyen előnyben vannak a világbajnok istálló autói, ha nyithatják a DRS-t.

részletek

Piastri miatt esett hátra Russell Spában

Rosszul mérte fel a helyzetet az F1-es Belga Nagydíj rajtja után a Mercedes pilótája. A McLaren és a Ferrari is meglepte a hétvégén, a cél egy győzelem 2023-ban.

részletek

Szembejött a valóság, van még teendő – McLaren

Méghozzá Andrea Stella csapatfőnök szerint az F1-es Belga Nagydíj azt is megmutatta, mely területet kell sürgősen előrébb venniük a fontossági listán.

részletek

Újabb siker, újabb törött trófea – vasárnapi F1-es hírek

Természetesen a nap szinte minden fontos sztorija a Belga Nagydíjhoz kapcsolódott, napi hírösszefoglalónkban megtaláltok mindent, ami ma történt az F1-ben.

részletek

Miért ütközött össze Sainz és Piastri?

Egy koccanás hamar lenullázta Sainz és Piastri versenyét – a két pilóta nem ért egyet azt illetően, hogy miért ért ilyen keserű véget számukra a Belga Nagydíj.

részletek

Verstappen állítja: ő visszavett a tempóból

Húsz másodperc feletti előnnyel nyert Belgiumban Max Verstappen, akinek győzelme két helyen úszhatott volna el: a rajtnál és a nedves Eau Rouge-ban.

részletek

Így zajlott az F1-es Belga Nagydíj

Leclerc a pole-ban, mellette Perez, mögöttük Hamilton és Sainz, Verstappen a 6. helyről várja a rajtot – kövesd a Belga Nagydíjat élő közvetítésünkkel!

részletek

Így zajlott az F1-es Belga Nagydíj sprintje

Néhány órával a szétlövés után jön a sprint, méghozzá először Spa-Francorchamps-ban: kövessétek velünk a szombati fő eseményt!

részletek

F1-es Belga Nagydíj: a sprintszétlövés végeredménye

25 ezreden belül az első három, de ismét Verstappen az élen a sprintidőmérőn, nyomában a McLarenekkel és a Ferrarikkal: itt a végeredmény.

részletek

Hamilton levadászná az előtte lévőket a dobogóért

Verstappenhez képest nagy a lemaradása a Mercedesnek, de a pódium a cél a hétszeres világbajnok számára az F1-es Belga Nagydíjon.

részletek