Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 1. szerda

SkodaRallyTeamHungary

Herczig 20. alkalommal a Mecsekben

Három hónapos szünet után a Mecsekben folytatódik az idei Magyar Országos Rallye Bajnokság. Az előttünk álló hétvégén érdemes lesz ellátogatni a Pécs környékére, hiszen az előrejelzések szerint nem csak gyönyörű idő vár ránk, de kiélezett csatára, fantasztikus izgalmakra és hatalmas élményre van kilátás.

részletek

Csatlakozz a magyar bajnokhoz!

Jótékony felhívást intéz a rajongókhoz a Skoda, amellyel Herczig Norbert és Bacigál Igor abszolút magyar bajnoki címet nyert az országos ralibajnokságon. A csatlakozók a Heim Pál Gyermekkórházt segítik. Alább a csapat üzenete.

részletek

A 2015-ös magyar rali bajnokai: Herczig Norbert és Bacigál Igor

A hétvégén hivatalosan is lezárult a 2015. évi magyar Országos Rali Bajnokság, így ezzel hivatalossá vált az évad abszolút sorrendjének eredménye.

részletek

SRTH: Bronzérem az osztrák Liezen Ralin

A hétvégi osztrák Skoda Liezen Rali kalandos időjárási körülményeket tartogatott a mezőny számára. Néhol olyannyira ömlött az eső, hogy gyorsasági szakaszt is törölni kellett a futamból. A magyar Herczig – Czakó páros ennek ellenére elégedetten zárta a versenyt és állt fel a dobogó 3. fokára.

részletek

Kassán eldőlt a bajnoki cím sorsa

A Skoda Rally Team Hungaria csapata számára a kassai futam nem várt izgalmakat tartogatott. A szombati nyerő széria után, a vasárnap reggeli 1. gyorsasági szakaszon megtörtént a „katasztrófa”.

részletek

A Skoda Fabia R5 aszfalton is bemutatkozik

Az idei rali ob utolsó előtti futama, a 41. Kassa Rali szervezői azt ígérik: aki ellátogat a futamra, egy igazán egyedi és látványos programokkal tarkított hétvége elé néz.

részletek

A Skoda Fabia R5 Veszprémben színpadra lép

A Magyar Országos Rallye Bajnokság 2015-ös évadának kezdete óta mind a sajtó képviselői, mind a szurkolók körében rendszeresen felmerül a kérdés: Mikor láthatunk a magyar gyorsasági szakaszokon is a Skoda Fabia R5-öt?

részletek

SRTH: A másodpercek versenye

Merészen kijelenthetjük, hogy túl vagyunk az évad legforróbb futamán. A rajongókat az előre beharangozott hőségriadó sem riasztotta el azonban attól, hogy a hétvégén lebonyolított Magyar Országos Rallyebajnokság székesfehérvári futamán szurkoljanak kedvenceiknek.

részletek

Aszfalt és murva egy versenyen

A Magyar Országos Rallye Bajnokság 2015. évada a feléhez érkezett. Június 12-14. között kerül megrendezésre ugyanis az év 4. futama, a Székesfehérvár Rallye, mely a tavalyi évben méltó módon érdemelte ki az évad legjobb versenye címet.

részletek

A Skoda a nyugati országrészben is jeleskedett

Lassan félidőhöz érkezik az ORB idei mezőnye, miután a 2015. évre tervezett 7 futamból a hétvégén a 3. futam is lezárult. Sőt, azt is egészen nyugodtan megállapíthatjuk, hogy ez a hétvége mind a mezőny, mind a szurkolók számára fantasztikusan alakult, hiszen mindannyian egy világszínvonalú rajt ceremónián, egy fantasztikus rallye partyn és egy izgalmas versenyen vannak túl.

részletek

Szombathely Rali a féktávok versenye

Alig három hét telt el a miskolci ORB futam óta, a rajongókra máris újabb élmény vár, hiszen a hétvégén – 2015. május 16-17. - újabb futam kerül megrendezésre.

részletek
Olvastad már?