DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Rali

Csatlakozz a magyar bajnokhoz!

Jótékony felhívást intéz a rajongókhoz a Skoda, amellyel Herczig Norbert és Bacigál Igor abszolút magyar bajnoki címet nyert az országos ralibajnokságon. A csatlakozók a Heim Pál Gyermekkórházt segítik. Alább a csapat üzenete.

Kedves Barátunk!

Pár napja a Mecsek Rally-val véget ért a 2015-ös Országos Rally Bajnokság, ahol a Herczig Norbert - Igor Bacigál páros, alattuk a szélvész gyors ŠKODA Fabia R5-tel elhódították az abszolút magyar bajnoki címet. Hosszú út vezetett idáig, amit a támogatóink, a barátaink és szurkolóink nélkül biztos nem sikerült volna teljesítenünk. Lenne még egy utolsó kérésünk az idei évre.



Vannak, akik nálunk sokkal jobban megérdemlik a segítséget, ezért úgy döntöttünk, hogy felajánljuk Norbi sisakját jótékony célra, a Heim Pál Gyermekkórház részére. Létrehoztunk egy adományoldalt, ahol bárki csatlakozhat hozzánk. A támogatást kisebb-nagyobb ajándékokkal (poszter, Motorsport póló, R5 teszt) háláljuk meg, valamint az adományozók között kisorsoljuk magát a bukósisakot is. A gyűjtésbe az alábbi gombra kattintva lehet beszállni!

Csatlakozni itt lehet

Köszönettel,
ŠKODA Rally Team Hungaria

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: