Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Sebességváltó

A Mercedes mindenkit átver, vagy tényleg lassú és megbízhatatlan?

A német gyári istálló vezére a második napi meghibásodás miatt komoly aggodalmát fejezte ki. Toto Wolff szerint az Ezüst Nyilak nem elég gyorsak, a sebességváltó-gondok pedig nem megnyugtatóak.

részletek

Vettel Senna és Schumacher ellen csatázna

Sebastian Vettel már a modern Formula-1 négyszeres világbajnoka, mégis rajongója a néhány évtizeddel ezelőtti technológiának, amikor több múlt a pilótán és nehéz volt vezetni az autókat.

részletek

Alakulnak a 2021-es szabályok: Egységes váltó

Az FIA tendert írt ki az F1 sebességváltó-beszállítójának, elképzelhető, hogy valamelyik csapat gyártja mindenki másnak az alkatrészt. A szóban forgó szezontól az MGU-K is erősebb lesz.

részletek

A Toro Rosso is nagyot léphet előre

Szinte mindenki a Red Bull jövő évi teljesítményére kíváncsi a Honda-motorral. Ugyanakkor a fiókcsapatnak is minden oka megvan az optimizmusra, jelentősen fejlődhet az idei évhez képest.

részletek

A Red Bull is dobhatja az új Renault-t

Bár Szingapúrban a remek időmérőt és versenyeredményt is részben a fejlesztett Renault-erőforrásnak köszönhette a Red Bull, könnyen lehet, hogy ismét visszaváltanak a régebbi motorra.

részletek

Vandoorne újra Alonso sarkában

A gyenge időmérő után erős versenyt futott Stoffel Vandoorne Magyarországon. Az elmúlt hetek csalódása után ezúttal remekül tartotta Fernando Alonso tempóját, de a váltója megadta magát.

részletek

Bottas: Soha nem volt ilyen gondunk

Teljes KO-t szenvedett el a Mercedes gyári istállója, a villámgyors, új autó a jelek szerint nem elég megbízható. Valtteri Bottas már a verseny első felében kiesett, de később Hamilton is megállt.

részletek

Schumacher egyik legnagyobb bravúrja

Daniel Ricciardo monte-carlói teljesítményét Michael Schumacheréhez hasonlította csapata. A német legenda 1994-ben, azon a bizonyos versenyen végképp lenyűgözte a szakembereket.

részletek

Komoly gond volt Ricciardo autójával

Csodálatos győzelmet aratott Daniel Ricciardo Monacóban úgy, hogy a futam kétharmadát egy komoly műszaki hibától sújtva tette meg. Schumacher korábban hasonló bravúrt hajtott végre.

részletek

Az első alkalom, hogy a Mercedes is kevés

Az idei évadban a Renault-nál és a Hondánál számos alkalommal találkozhattunk a túl sok motorcsere miatti problémákkal. A Williamsnél azonban kivételesen a Mercedesszel is pórul jártak.

részletek

A McLarennek jelentősen át kell építenie autóját

Nagyon várták a McLarennél, hogy leválthassák a felettébb alulteljesítő Honda-erőforrást 2018-tól. Meg is állapodtak a Renault-val, ám ez óriási átépítési kötelezettséget von magával.

részletek

Hamilton újra kézi váltót szeretne

A technológiai fejlődés megállíthatatlan az autósportban is, időnként azonban a legjobb pilótákat is a nosztalgia vezérli. Lewis Hamilton, ha tehetné, csak a kézi váltót engedné az F1-ben.

részletek
Olvastad már?