Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Salzburgring

Gender Racing Team: Dobogós debütálás a fesztiválon

Bár egy különlegesen nehéz kihívásokat kínáló, tulajdonképpen terven felüli versenyhelyszínen, de annál nagyobb sikerrel debütált a Gender Racing Team a Formula4-es kategóriában a Salzburgring Motorsport Festivalon a festői szépségű helyen lévő pályán.

részletek

Dupla győzelemmel tért vissza Tim Gábor

A 2016-os Skoda Octavia Cup bajnoki cím után Tim Gábor számára bezárultak az ajtók a pályaversenyzés világában. Az elmúlt három-négy évben a Rally3 és Rally2 versenyein indult, de az elmúlt hétvégén lehetőséget kapott a visszatérésre. A Salzburgringen indult a Swift Cup Europe versenyein.

részletek

Gender Racing Team: Fesztivállal indul a versenyszezon

A bosszantóan hosszúra nyúlt kényszerű várakozás után Ausztriában kezdheti meg a 2020-az versenyszezont a Gender Racing egy teljesen új felállásban és teljesen új versenytechnikával a Salzburgring Motorsport Festival-on. A festői helyen elhelyezkedő pálya a nem túl sok, de annál gyorsabb és trükkösebb kanyarjával komoly kihívás lesz a megújult csapat számára.

részletek

Visszakerült a Hungaroring a WTCR naptárába

A korábbi törlés ellenére október közepén mégis hazánkba látogat a Túraautó-világkupa mezőnye: a friss menetrend szerint Michelisz Norberték hat európai helyszínen csapnak majd össze.

részletek

Állatvédő alapítvány díszíti a Swift Cup versenyautókat

Meghatóan kedves pillanatokat élhettek át azok a versenyzők, és szurkolók, akik múlt hétvégén a Salzburgringen rérszt vettek Swift Cup Europe rekordszámú, 29 versenyzőbő álló mezőnyt felvonultató, idei második futamán.

részletek

Újabb kettős győzelmet aratott a M1RA

A két nagy balesetet hozó első versenyen, valamint a másodikon is remek felzárkózást mutatott a hátrasorolt Tassi Attila: utóbbin második helyen ért célba az idén harmadszor nyerő csapattársa, Roberto Colciago mögött.

részletek

Kalandos hétvége a Borsi Motorsportnál a Salzburgringen

Borsi Gergő test-test elleni csatákban is benne volt a Swift Cup Europe salzburgringi állomásán, ahol sajnos nem kerülte el a balszerencse sem.

részletek

Borsi Motorsport: Hatodik rajthely az esőben

Sokáig úgy nézett ki, hogy az osztrák pilóták verhetetlenek esőben, ám meglepetésre az időmérőn a magyaroké lett a főszerep! Borsi Gergő összetettben a hatodik, magyar értékelésben pedig a negyedik helyet szerezte meg.

részletek

B3: Tassi már a legjobbakkal küzd a pontokért

Mato Homola Salzburgban ismét dobogóra állt, Tassi Attila eddigi legjobb eredményét szerezte a TCR-ben. Dusan Borkovic nullázott a Salzburgringen.

részletek

B3, Salzburgring: Száraz vagy vizes?

Nagyon úgy tűnik, hogy ennek a hétvégének ez lesz a fő kérdése? Az egyik pillanatban süt a nap, a másikban szakad az eső. Mire számíthatunk akár tíz perc múlva? Nem volt egyszerű megjósolni.

részletek

Újabb pályával bővült "Mr. Red Bull" kollekciója

Dietrich Mateschitz néhány évvel a spielbergi pálya felújítása és átnevezése után felvásárolta hazája másik prominens létesítményét, és komoly sorozatokra feni a fogát.

részletek

10 pálya, ahol szívesen látnánk F1-es futamot

Az F1 a világ legmodernebb és legjobb versenypályáin vendégeskedik évről-évre, de van még néhány izgalmas helyszín, amivel szívesen kibővítenénk a versenynaptárat. Tudjuk, hogy az infrastruktúra és a biztonsági átalakítások komoly akadályt jelentenek minden esetben, listánk elkészítésekor csupán eljátszottunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha mi ülnénk ott fenn, ahol a szabályokat hozzák... A cikk végén ti is szavazhattok arra, hogy hol látnátok szívesen futamot a felsorolt pályák közül.

részletek
Olvastad már?