DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Gyorsasági (Gy)

Borsi Motorsport: Hatodik rajthely az esőben

Sokáig úgy nézett ki, hogy az osztrák pilóták verhetetlenek esőben, ám meglepetésre az időmérőn a magyaroké lett a főszerep! Borsi Gergő összetettben a hatodik, magyar értékelésben pedig a negyedik helyet szerezte meg.

„Fantasztikus érzés volt újra esőben versenyezni! Úgy érzem, hogy Ausztriában ez most már tényleg rendeltetésszerű, ha ide látogat a mezőny, akkor esővel találkozunk - ami engem, nem hogy zavar, hanem kifejezetten örömmel tölt el! És szerencsére ez most az időeredményeken is látszódott, hiszen Magyar értékelés negyedik, abszolút hatodik helyről várhatjuk a reggeli rajtot - ami a verseny nehézségét ismerve még bárhogy alakulhat, hiszen nagyon hosszú az a fél óra, amit mennünk kell majd.”

Borsi_Salzburgring_2



„Amennyiben ugyanilyen marad az idő; nagy reményekkel indulunk a holnapi versenynek, de nagyon kell vigyáznunk, hogy ne hibázzunk! Viszont ha fel fog száradni a pálya, akkor egy teljesen új feladat előtt állunk, hiszen életemben soha nem mentem ezen a pályán - a mai nap az első, hogy sikerült kipróbálnom, és ma pedig csak vízen tudtunk menni rajta - úgyhogy izgalmas lenne versenykörülmények között megtapasztalni a száraz íveket. De hát, ha úgy döntenek fent a felhő-felelősök, hogy Ausztriának szombaton már száraz idő jár, akkor nincs mit tennünk, fel a száraz gumikat, és padlógáz tovább!”

Borsi Gergőnek sok sikert kívánunk a holnapi két futamon!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: