DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. június 4. vasárnap

SwiftCupEurope

Bucsi Attila elárulta a titkát, ami a ritka bravúrhoz vezetett

Megcsinálta a százszázalékos idényt Bucsi Attila. A M1RA 15 éves autóversenyzője a Swift Cup Europe poznani idényzáróján mindhárom futamon győzelmet aratott az elmúlt hétvégén, és ezzel teljessé tette a tökéletes évét. A HUMDA Academy közreműködésével versenyző pilóta a szezon mind a 11 versenyét megnyerte, és elárulta, hogy mi kellett ehhez. A M1RA másik fiatal versenyzője, Csermely Móric az idei év legjobb egyéni eredményeit teljesítette.

részletek

A kampány felére összeadták a rajongók Tim Gábor költségvetését

A magyar autósport valószínűleg első közösségi adományozását indította el a hétszeres bajnok Tim Gábor és menedzsere, melyre azért szorultak, mert a vanyarci pilóta két Swift Cup Europe bajnoki cím után 2022-re nem talált ülést. Hiába próbálkozott több nemzetközi sorozatban megállapodást kötni, nem sikerült erős támogatókat találniuk. A rajongói már többször jelezték, hogy segítenének, és komolyan is gondolták. A kampány a feléhez ért és máris összegyűjtötték a megcélzott összeget.

részletek

Max Verstappenre néz fel a M1RA új, 15 éves autóversenyzője

Az Európában több nemzetközi autós gyorsasági bajnoki címet megszerző M1RA versenycsapat évek óta kiemelt figyelmet fordít a fiatal magyar autóversenyzők, szerelők és mérnökök oktatására, melynek egyik állomása a Swift Cup Europe bajnokság. Itt kap lehetőséget a bizonyításra idén a 15 éves Csermely Móric egy 1.4-es Suzuki Swift volánja mögött.

részletek

A szezon összes időmérőjét szeretné megnyerni a magyar tehetség

Bucsi Attila a magyar autósport egyik nagy tehetsége, amit már tavaly is bizonyított a Swift Cup Europe-ban. A M1RA mindössze 14 éves versenyzője 2021-ben a hat időmérőből négyet megnyert, a tizenöt futamból tízen dobogós helyen ért célba, ötön győzelmet aratott, így természetesen a mezőny legjobbja volt.

részletek

2021-ben is bajnok, ez már hetedik trófeája Tim Gábornak

Az FIA Swift Cup Europe bajnokságban tért vissza a raliból pályaautózáshoz Tim Gábor 2020-ban, ahol rögtön bajnoki címet is szerzett. 2021-ben folytatta a sorozatban, és ugyan nehezebb idénye volt, végül mégis 50 pontos előnnyel zárta a bajnokságot. Ezzel már hétszeres bajnokká avanzsált a vanyarci pilóta.

részletek

Tim Gábor: Karnyújtásra a hetedik bajnoki cím

Tim Gábor kezében már félig ott van a karrierjének hetedik bajnoki trófeája, már csak két versenyt kell teljesítenie a csehországi Brno pályán és megszerezheti az FIA Swift Cup Europe 2021-es bajnoki címét.

részletek

Tim Gábor: Egy győzelem és két felejthető verseny Lengyelországban

Az FIA Swift Cup Europe idei negyedik hétvégéjére Lengyelországban, a Poznan versenypályán került sor. A bajnoki tabella élén álló Tim Gábor 25 pontos előnnyel érkezett a hétvégére, esélye volt ezt az előnyt növelni. Az első versenyen negyedik lett, a második futamot megnyerte, majd az utolsó versenyen kilökték.

részletek

Tim Gábor a sírból hozta vissza a hétvégéjét

A regnáló FIA Swift Cup Europe bajnok Tim Gábor 16 pontos előnnyel várta a bajnokság harmadik hétvégéjét, melyet az osztrák Salzburgringen rendeztek az elmúlt hétvégén. Már az első versenyen nagy hátrányba került egy baleset miatt, de végül sikerült szépítenie, sőt a záró harmadik versenyt meg is nyerte.

részletek

A bajnoki tabella élére állt Tim Gábor

A hazai, Hungaroringen megrendezett első hétvége után Tim Gábor a bajnokság második helyén érkezett az ausztriai Red Bull Ringre, ahol az FIA Swift Cup Europe idei második fordulóját rendezték. A második hétvégén tovább gyarapodott a mezőny, közel harminc autó várta a két versenyt. A hatszoros bajnok Tim mindkét versenyen dobogóra állt és vezeti a bajnokságot.

részletek

Három dobogóval indult a szezon Tim Gábornak

Tim Gábor 2020-ban megnyerte az FIA Swift Cup Europe nemzetközi sorozatot, így az idei évben a címvédés lehet számára az egyetlen opció. A hatszoros bajnok versenyző dolgát új csapatok és új pilóták nehezítették meg az első hétvégén, melyet a Hungaroringen rendeztek. A regnáló bajnok mindhárom versenyen dobogóra állt, egy harmadik és két második helyet szerzett.

részletek

Szombaton folytatódott a gyorsasági ob és a Swift Cup

Versenyautókkal népesült be a magyar pálya, hiszen az egyik első hazai sorozatként elindult az autós gyorsasági bajnokság szezonja, a Swift Cup Europe-pal egyetemben. Az első futamokat már pénteken megtartották.

részletek

Elindult a banzáj a Hungaroringen

Versenyautókkal népesült be a magyar pálya, hiszen az egyik első hazai sorozatként elindult az autós gyorsasági bajnokság szezonja, a Swift Cup Europe-pal egyetemben. Az első futamokat már pénteken megtartották.

részletek