Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 30. szombat

SwiftCupEurope

Mit kell tudni a Swift Cup Europe 2019-es szezonjáról?

Burkus Egonnal, a Swift Cup Europe sorozat magyar promóterének számító GFS Motorsport vezetőjével beszélgettünk a széria jelenéről, az idei szezonról és kicsit a múltról is.

részletek

Szomszéd Lali tanulóévei

Hazánk ifjú tehetsége második szezonját teljesítette a Swift Cup Europe népes mezőnyében, ahol egyre magabiztosabban szerepel.

részletek

Autós gyorsasági: Eldőlt a bajnoki címek sorsa

Október első hétvégéjén zajlott az MNASZ HE-DO Hankook Autós Gyorsasági országos bajnokság három záró futama. A 2018-as bajnoki sorozat a jól ismert mogyoródi pályán kezdődött áprilisban, és itt dőlt el a bajnoki címek sorsa most vasárnap.

részletek

Élményautózás! - Jövőre megújulhat a Swift Cup Europe

Különleges tesztnapon látta vendégül a 12 esztendős Swift Cup Europe széria magyar promótere, a GFS Racing a magyar autós újságírókat az Euroringen. A meghívottak előbb kívül-belül megismerhették a jelenlegi széria autóját, majd az is kiderült, milyen tervei vannak Burkus Egon tulajdonosnak a vadonatúj, turbómotoros Suzuki Swift Sporttal.

részletek

Már második hétvégéjén dobogóra állt Rácz Gergő

Élete eddigi 12 éve alatt éppen tucatnyi sportágat próbált ki, de mindig ugyanaz lett a vége: autóversenyző akart lenni. Rácz Gergőn végül megkönyörült az édesapja, edzőt fogadott a fia mellé, és a gyermek – igaz, párnával az ülésen – ma már hazánk egyik feltörekvő tehetségének számít. Immár ő a fiatalsági rekorder a Swift Cup Europe sorozatban, ahol zsenge kora ellenére már a dobogóra is felállhatott a Salzburgringen rendezett fordulón.

részletek

TOP50 magyar autóversenyző – 12. hely: Molnár Bendegúz

Új arc a lista élvonalában, akinek nevét még alighanem sokat halljuk a jövőben: a 19 éves Molnár Bendegúzt 2017-ben megismerte és meg is kedvelte a magyar közönség.

részletek

„Nem lesz ez még túl korai?”

Tizenkét évesen nemcsak a Swift Cup Europe versenysorozat mezőnyének, de a hazai gyorsasági autósportnak is az egyik legfiatalabb licensszel rendelkező pilótája Szomszéd Lali.

részletek

BZ Racing Team: Három autóval két mezőnyben

Három autó, két versenyző, két mezőny. A BZ Racing Team Brnoban a Swift Cup Europe mellett Endurance-ban is rajthoz áll.

részletek

Swiftek és Sparkok, apák és fiúk

Rendhagyó csapatépítő programmal kedveskedett Burkus Egon autóversenyző, a Swift Cup Europe promótere a sorozatban szereplő fiatal tehetségeknek.

részletek

Benyó Máté győzött, a Swift Cup Europe nyert Olaszországban

Különleges és rendhagyó futammal folytatódott a Slovakiaring után az immáron európaivá terebélyesedett, de magyar alapítású Swift Cup Europe márkakupa-sorozat.

részletek

Swift Cup Europe: Tehetséggyár

Hazánk egyetlen márkakupája egy ideje már nemzetközi szinten működik, a Swift Euro Cup szlovákiaringi futamán néztük meg a versenyzőket és az autókat.

részletek

Állatvédő alapítvány díszíti a Swift Cup versenyautókat

Meghatóan kedves pillanatokat élhettek át azok a versenyzők, és szurkolók, akik múlt hétvégén a Salzburgringen rérszt vettek Swift Cup Europe rekordszámú, 29 versenyzőbő álló mezőnyt felvonultató, idei második futamán.

részletek
Olvastad már?