Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 10. péntek

SwiftCupEurope

Balogh Zozó a hétvége sztárja

A Swift Cup Europe mezőnyének a Salzburgringen folytatódott a 2017-es szezon. A csonka hétvégén Zozó nyerte a futamokat.

részletek

Macskákat ment, Mozartos bögréből kakaózik, railjettel utazik salzburgi versenyére Szomszéd Lali

Már napok óta Wolfgang Amadeus Mozart arcképével ellátott bögréből issza a reggeli kakaóját Szomszéd Lali, a GFS Racing legfiatalabb pilótája, aki élete első versenyén, a Red Bull Ringen egy második és egy harmadik hellyel kezdte meg autóversenyző karrierjét a Swift Cup Europe márkakupa sorozatban.

részletek

Szezonnyitány a Red Bull Ringen

A BZ Racing Team számára rögtön egy külföldi futammal kezdődik a szezon. Ráadásul egy új versenyzővel is bővült a csapat.

részletek

Legendás olasz helyszínnel bővül a Swift Cup Europe

Új, legendás versenyhelyszínnel bővül a 2017-es évadban a Swift Cup Europe versenysorozat, amelynek keretében immáron közel tíz ország versenyzői állnak rajthoz.

részletek

Elbúcsúztatta a Swift-szezont Batboy és Blacky

Eseményekben gazdag szezont fejezett be a Swift Cup Europe versenysorozat Hungaroringen megrendezett évadzárójával Bernula István és Fekete Balázs. Bár a kitűzött célokat egyik pilótának sem sikerült maradéktalanul elérnie, jó teljesítménnyel és szép emlékekkel búcsúztak el a 2016-os versenyszezontól.

részletek

Zsúfolt szezonzárás a BZ Racingnél

Egy időmérő és három verseny egy nap alatt. A Swift Cup Europe mezőnye a Hungaroringen zárta a 2016-os szezont.

részletek

Swift Grand Final - Az év legfontosabb versenye!

Bernula István és Fekete Balázs sem készült még soha olyan fontos fordulóra autóversenyzői pályafutása során, mint amilyen a Swift Cup Europe hétvégén esedékes hungaroringi szezonzárója lesz számukra. Batboy megvédheti az Európa-bajnoki címet, Blacky pedig a Junior Kupa értékelésében szeretne minél előkelőbb pozícióban zárni.

részletek

Swift Cup Europe: A hétvégén minden kiderül

Pénteken az utolsó, mindent eldöntő versenyhétvégéjéhez érkezik a FIA Swift Cup Europe 2016, amelynek helyszíne ismét a Hungaroring!

részletek

BZ Racing Team: Zűrös vasárnap

A Bz Racing Team versenyzői vasárnap két versenyt teljesíthettek a Hungaroringen. A szezon utolsó előtti hétvégéjén izgalomból sem volt hiány.

részletek

Borsi Motorsport: Újabb kupa a Hungaroringen!

Lezajlott a Swift Cup Europe második futama! - Borsi Gergő összetettben 9., magyarok között a 7. helyet szerezte meg, Senior kategóriában pedig elsőként ért célba.

részletek

A Hungaroringen csap össze a Swift Cup Europe

Elképesztő hangulatú hétvégének nézünk elébe, hiszen 25 év kihagyás után, második alkalommal tért vissza Magyarországra a Kamion Európa-bajnokság, melynek betétfutama közt két másik nemzetközi versenysorozat - a Swift Cup Europe és a Blancpain GT Series - is szerepel, augusztus 27-28-án a Hungaroringen.

részletek

Kalandos hétvége a Borsi Motorsportnál a Salzburgringen

Borsi Gergő test-test elleni csatákban is benne volt a Swift Cup Europe salzburgringi állomásán, ahol sajnos nem kerülte el a balszerencse sem.

részletek
Olvastad már?