Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 20. hétfő

SMPRacing

Szirotkin máris visszatérhet a Formula-1-be

Tavaly debütálhatott a száguldó cirkuszban Szergej Szirotkin, év végén azonban máris elhagyni kényszerült a sorozatot. Sajtóhírek szerint küszöbön áll egy szerződés a Renault-val, harmadik pilótaként.

részletek

Szirotkin: Visszatérés? Majd később!

A Williams nem tartott tovább igényt a fiatal orosz szolgálataira, Szergej Szirotkin ezért más versenyágakban próbál szerencsét. Nem számolt le teljesen az F1-gyel, de egy ideig nem jön vissza.

részletek

Az F1-en túl is viszi magával szponzora Szirotkint

Az SMP Bank, illetve annak tulajdonosa nem csak Szergej Szirotkin F1-es törekvéseit tudta szponzorálni, van saját LMP1-es istállója az endurance-világbajnokságon is. És ha már van, oda is viszi magával Szergej Szirotkint.

részletek

A Williams újra erős lehet jövőre

Szergej Szirotkint éppen azért bántja F1-es ülésének elvesztése, mert elég sokat látott a jövő évi fejlesztésekből és egyértelműen úgy érzi, a Williams nagyot léphet előre. Kubica jó helyre igazolt?

részletek

Ezért foglalhatja el Kubica Szirotkin helyét

Robert Kubica nyolc év kihagyást követően térhet vissza a Formula-1-es mezőnybe. A hangzatos nyilatkozatok ellenére viszont Mika Salo elárulta, a lengyel miért is válthatja Szirotkint jövőre.

részletek

Szirotkin szponzorának nem kellett a Williams

A fiatal orosz egyetlen év után kiesik a Formula-1-ből: támogatója, az SMP leszögezte, a pilótával elégedettek, a csapattal azonban egyáltalán nem, ezért nem finanszírozzák tovább.

részletek

Button élvezi az idei sikereket

Jenson Button tavaly visszavonult a Formula-1-ből, idén pedig ismét a sikerek útjára lépett. A japán Super GT bajnoki címét követően a WEC-ben is dobogóra állhatott a 2009-es világbajnok.

részletek

Lotterer: Alonso véleménye az év vicce

Fernando Alonso szerint a privát LMP1-es autók ugyanolyan gyorsak, mint a hibrid Toyoták. Andre Lotterer csak nevetni tud ezen, de a korábbi porschés versenyzők is jót derülnek.

részletek

Button dobogós lehetett volna a WEC-ben

Jenson Button még vezette is a WEC futamát Fujiban egy óra elteltével, de az SMP Racing autójának megbízhatatlansága miatt végül elvesztette pályafutása első, lehetséges dobogós helyét.

részletek

Button szerint megint több kör előnnyel nyernek majd a Toyoták

A WEC-idény első két versenyén, Spában és a Le Mans-i 24 óráson óriási volt az LMP1-es mezőny egyetlen gyári alakulataként versenyző Toyoták előnye, a rivális Jenson Button szerint ez most sem lesz másként.

részletek

Majdnem 20 év után állhatna dobogóra Silverstone-ban Button

Hazája F1-es versenyén, Silverstone-ban sohasem tudott dobogóra állni Jenson Button, utolsó emléke a pódiumról még a Formula-3-ból datálódik, ennek viszont már lassan 20 éve. Most a WEC-ben törné meg az átkot.

részletek

Fél év hiányzott Buttonék Le Mans-i sikeréhez

Gyermekbetegségekkel küzdve vágott bele az SMP Racing az idei 24 órásba, aminek meg is lett a böjtje. Egyik autójuk sem ért célba, Button szerint ehhez még fél év munkája hiányzott.

részletek
Olvastad már?