DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 20. hétfő

Rotax

A jövő reménységeit segíti Kovács Zsombor

Tizenhárom évnyi gokartozást követően 2023-ban szögre akasztotta a bukósisakot Kovács Zsombor. Illusztris karriert tudhat maga mögött, s a jövőben a fiatalok segítőjeként vállal szerepet.

részletek

Willisits Vilmos számára mindkét bajnokság folytatódott

Május 7–9. között rendezték a Gokart Országos Bajnokság második fordulóját Kecskeméten, továbbra is a fordított menetirányú pályán, ahol a MiniMax kategóriában ott volt ifjabb Willisits Vilmos is.

részletek

Felfelé és tovább

Május 14–15-én rendezték a Gokart Talent Cup második fordulóját, ezzel együtt pedig az Easy Kart Trophy Hungaryt is, ahol minden eddiginél nagyobb létszámú fiatal tehetség kapott versenyzési lehetőséget.

részletek

A nehéz körülmények között is jól szerepelt Willisits

A 169-es rajtszámot viselő ifj. Willisits Vilmos kategóriaváltással kezdte az idei szezont, a Rotax MicroMaxban eltöltött egy év után a MiniMax kategóriában folytatja a versenyzést.

részletek

Can-Am Ryker 2021: Hölgyek előnyben

Minden elismerés és szimpátia a kanadai-osztrák BRP cégé, amely a legendás Rotax motorok és az ezekkel hajtott Can-Am Ryker extrém trike-ok gyártói.

részletek

Magyarok a világdöntőn

Ami a formaautózásban az F1, az a rotaxos gokartozásban a Grand Finals. Mérete, színvonala, minősége, erőssége és hangulata miatt is egyedülálló lehetőség kvalifikálni a Világdöntőre. Kitüntetés, ha egy versenyző hazája színeit képviselheti ezen az erőpróbán, és már az is büszkeségre adhat okot, ha valaki egyáltalán a fináléban is rajthoz állhat.

részletek

MHH Kart Team: Levi győzelemmel tért vissza

Szinte napra pontosan egy évvel balesete után tért vissza a gokartpályákra Losonczy Levente, aki a Rotax Max Grand Festivalon mutatkozott be a legmagasabb, senior kategóriában.

részletek

Krózser a Grand Festivalon is bizonyított

Kiválóan szerepelt Krózser Menyhért a Rotax Max Grand Festivalon, amely a Micro Max kategória európai döntőjének tekinthető.

részletek

Hat magyarnak szurkolhatunk a világdöntőn

Kovács Zsombor, Kancsár Ferenc, Sugár Dániel, Kun Ruben, Sövér László, Vincze Ádám – október 15. és 22. közt e hat lesz a hat legfontosabb név a magyar gokartsportban, mi pedig elmondjuk, hol követhetitek őket.

részletek

Magyar Európa legjobbnak tartott gokartosa

A DD2-es kategóriában idén Európa-bajnoki címet és világkupát is nyerő Kancsár Ferencet választotta a kontinens legjobbjának egy gokartozásra szakosodott magazin.

részletek

Kancsár pole-pozícióban a világdöntőn

Nagyszerűen szerepel a jelenlegi legjobb magyar gokartos, Kancsár Ferenc a Rotax világdöntőn, hiszen ő érte el a legjobb időt a DD2 időmérő edzésén – Barrichello nincs az élmezőnyben.

részletek

Magyar gokartbajnok Amerikában!

A legjobb magyar gokartos, Kancsár Ferenc újabb rangos trófeát söpört be az elmúlt hétvégén, s ezzel úgy készülhet az idei világdöntőre, hogy a jövő évi felvonásra is zsebben van a meghívója.

részletek